Kim Kardašijan stigla je prošle nedjelje u Evropu, tačnije u Italiju sa svojim bjuti timom. Kim je u Rim došla u pratnji frizera Krisa Epltona i dugogodišnjeg šminkera Marija Dedivanovića, ali i bliskom prijateljicom Trejsi Romulus. Takođe, tamo se družila i s bivšim top-modelom Kejt Mos i njezinom ćerkom Lilom Grejs sa kojima je obišla Vatikan u haljini koja je izazvala komentare na društvenim mrežama.

Kim se kao i svaki put posebno potrudila oko modnih kombinacija za ovo retko evropsko putovanje, a čini nam se da je ovaj put odabir pao na sportske komade.

Prvi dan prošetala je rimskim Koloseumom u izdanju u kojem samo ona može izgledati dobro, a radilo se o belom, uskom bodiju dugih rukava i plavom sportskom šortsu koji je uparila sa japanke na petu. Čoker i plave naočale bili su jedini detalji koje je imala na sebi, kao i duge ekstenzije u kosi. Za drugi izlazak odabrala je kožnu mini suknju, majicu crnih rukava koju je raskopčala, a takva je otišla u jedan poznati restoran na večeru, što možete videti u galeriji u natavku teksta.

MEGA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kim Kardašijan u Italiji

Za treći izlazak u Vatikan odabrala je dugu, čipkastu haljinu bez naramenica s izrezom na stomaku, a onda je prošetala u još dvije uske haljine kojima je istakla poznate obline. Naglasila je i svoj bujni dekolte, noge vizuelno izdužila štiklama, a u dnevnoj haljini je otišla na sastanak u slavni Fendi.

Kim je u Rim stigla poslovno, a s obzirom na to da pomno bira gde će se pojaviti, s kim, kao i šta će nositi, ostaje da vidimo o kakvom projektu je ovaj put reč. Zanimljivo je to da je Kim nekada modni svijet bojkotovao, od dizajnera do urednika, a sada se svi otimaju da rade s njom!

kim kardasijan u rimu
Instagram