Kim Kardašijan stigla je u Evropu! Poznata rijaliti zvezda sa svojim bjuti timom boravi u Italiji. Ona je u "večni grad" stigla u pratnji frizera Krisa Epltona i dugogodišnjeg šminkera Marija Devidanovića, kao i sa bliskom prijateljicom Trejsi Romuls.

Nakon što je obišla Rim, Kim se sa svojom ekipom uputila u Vatikan, a mnogima je za oko zapala njena odevna kombinacija.

Naime, slavna Kardašijanka je za ovu priliku odabrala dugu, belu, čipkanu haljinu, međutim, pojedincima je zasmetao jedan detalj. S obzirom na to da je njena haljina imala proreze u predelu stomaka, korisnici društvenih mreža su komentarisali da Kim Kardašijan nije prikladno obučena za posetu Vatikanu.

"Zar ovakva ide u Vatikan?", "Mi smrtnici ne bi mogli ni da provirimo ovako obučeni", "Baš je briga, njoj se sve može", samo su neki od komentara na račun stajlinga Kim Kardašijan.

kim kardasijan u vatikanu
MEGA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je svoj stajling upotpunila sandalama sa tankim kaiščićem i srebrnim sportskim naočarima.

Nema sumnje da Kim privlači pažnju gde god se pojavi, a više njenih stajlinga koji su takođe bili tema medija, pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Modne kombinacije Kim Kardašijan