Kada je u javnost krajem maja dospela vest da je najlepša ruska manekenka Irina Šajk u vezi sa reperom Kanje Vestom, paparci su ih pratili u stopu.

Par je prvi put viđen zajedno na proslavi Kanjeovog rođendana u Provansi u Francuskoj. Međutim, izvor je za Page Six ispričao da simpatije nisu obostrane.

- Irini se Kanje sviđa kao prijatelj i ne želi vezu s njim - tvrdi pomenuti izvor, te dodaje da je reper pozvao Irinu da mu se pridruži na reviji modne kuće Balenciaga u Parizu, što je manekenka odbila.

- Ona ne želi da mediji misle da njih dvoje izlaze, pa ne želi ni da se javno pojavljuje sa njim, a da se pojavila u Parizu to bi izazvalo novu lavinu naslova - ispričao je izvor, te objasnio da je manekenka i na Kanjeovom rođendanu bila samo u ulozi prijateljice.

irina sajk i kanje vest veza
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- To je bilo prijateljski, na rođendanu je osim nje bilo još 50 gostiju. Irina je sada zadovoljna samačkim životom i ne želi da je povezuju sa bilo kim - zaključuje izvor.

Podsetimo, zgodna 35-ogodišnjakinja poznaje osam godina strijeg muzičara više od deset godina. Upoznali su se 2010. radeći na njegovom spotu "Power" u kom je Irina glumila anđela, a dve godine kasnije nosila je njegovu reviju na Nedelji mode u Parizu.

Irina je bila u dugogodišnjoj vezi s fudbalerom Kristianom Ronaldom, a iz četvorogodišnje veze s glumcem Bedlijem Kuperom ima ćerku Leu De Senu.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia Irina Šajk i Kanje Vest

Kanje Vest je sa svojom bivšom partnerkom Kim Kardašijan pokrenuo brakorazvodnu parnicu u februaru ove godine. Reper iz braka sa poznatom starletom ima četvoro dece ćerke Nort (7) i Čikago (3), te sinova Sejnta (5) i Psalma (1).