I dok njene ćerke nižu poslovni uspeh za uspehom, Kris Džener uskoro će se naći pred sudom.

Kako pišu američki mediji, bivši telohranitelj slavne "mamadžerke" Mark MekVilijams odlučio je da tuži Kris zbog neprimerenog seksualnog ponašanja, dodirivanja kao i rasističkih ispada.

MekVilijams traži tri miliona dolara odštete, a naveo je da ga je Kris masirala bez pristanka i dodirivala po preponama i zadnjici.

Telohranitelj je dodao kako je radio u vrlo neprijateljski nastrojenom okuženju i da će mu taj novac nadoknaditi psihičku traumu, koji će iskoristiti za posete psihijatru.

kris dzener dobila optuzbe za zlostavljanje
Youtube 

Kris je opovrgnula sve optužbe i navela kako je sve samo želja da se preko njenog imena pravi reklama i zaradi novac.

Inače, čuvena mamadžerka trenutno je u vezi sa 25 godina mlađim muskarcem Korijem Gemblom, sa kojim uživa u ljubavi.

Podsetimo, Kris je majstor marketinga i najpoznatija mamadžerka na svetu. A pre nego što je postala porodična menadžerka, imala je svoju kompaniju za komunikacije "Jenner Communications".

Nakon toga je 2004. s Kortni otvorila dečji butik "Smooch" koji se zatvorio nakon pet godina.

kim kardasijan i kris dzener
Instagram 

Napisala je autobiografiju objavljenu 2011., a kasnije i kuvar koju je objavila 2014. A ono što je promenilo pojam rijalitija i život cele porodice bilo je njeno upoznavanje s Rajanom Sikrestom 2007.

Tada mu je predložila šou temeljen na njihovom stvarnom životu, a onda je nastao popularni "Keeping Up With The Kardashians". Njeno bogatstvo danas se procenjuje na 60 miliona dolara.