Britanska pevačica albanskog porekla Dua Lipa voli da podiže temperauru na društvenim mrežama svojim polugolim i atraktivnim fotkama. Na telu joj zavide žene širom sveta, a ona je već neko vreme posebna u šoubiz svetu zbog svoje specifične lepote.

Ipak, iako je na Instagramu živa vatra, na ulici je mnogi ne bi ni prepoznali - što zbog odeće koju nosi, što zbog zaštitne maske na licu, tako i zbog kape koju često nosi.

Već godinu i po je u vezi s modelom i dizajnerom nakita Anvarom Hadidijem, par mnogo vremena provodi zajedno, što često možemo videti i na fotkama koje završe u javnosti.

dua lipa
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, mnogi su primetili da je Dua na Instagramu sušta suprotnost onga što možemo zateći na fotkama koje naprave paparaci.

Bez šminke, glamurozne garderobe, frizure, obrade slika i filtera, mlada pevačica izgleda poput prosečne devojke.

dua lipa, paparaco
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dua van scene preferira opuštni look, neki bi rekli čak i previše opušten. Kada se ugase reflektori, mlada pevačica  je promoter apa-drapa stila, te se često da videti u širokoj garderobi.Pogledajte u galeriji ispod kako Dua Lipa izgleda na sceni, a kako van nje.

Instagram, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Mlada pevačica Dua Lipa na društvenim mrežama uvek izgleda tip-top, dok je u realnom svetu mnogo drugačija.