OBUĆA KOJU VEĆINA ŽENA NIKADA NE BI NOSILA UZ TRENERKU: Sara Džesika Parker OMILJENI MODEL kombinuje uz sve komade

Sara Džesika Parker važi za modnu ikonu, te bez ikakvih problema kombinuje trenerku i elegantne cipele sa potpeticom.

Janet Mayer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zahvaljujući ulozi Keri Bredšo, američka glumica Sara Džesika Parker postala je prava modna ikona, a svoj uspeh iskoristila je za stvaranje svog modnog brenda. Sara je 2014. godine lansirala liniju obuće pod nazivom SJP Collection koja se prodavala u robnoj kući Nordstrom.

U međuvremenu se proširila i na druga prodajna mesta, u Njujorku otvorila prodavnicu obuće, a ponuda proizvoda je porasla pa se sada na službenom webshopu mogu nabaviti i razni dodaci s potpisom SJP. Ono što je interesantno i što se mnogima dopada je to što sama glumica radi i u svojoj prodavnici i rado pomaže damama oko odabira obuće.

"Kolekcija koju nudimo promišljeno uključuje cipele koje nazivamo evergreen modelima te njihov dizajn uvijek ostaje i samo ih nadopunjujemo varijantama u novoj boji, a u ponudi imamo i ekskluzivne modele koje ne možete naći nigde", rekla je Sara Džesika Parker.

Ona je i najbolja reklama cipelama svog brenda jer ih skoro pa i ne skida sa sebe. Nosi ih u mnogim prilikama - od svečanih događanja do odlaska u kupovinu. Nosi ih takođe i na snimanju nastavka kultne serije "Seka i grada". 

sara dzesika parker na snimanju seksa i grada
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ne samo da ih nosi u svim prigodama nego ih i kombinuje sa svim odevnim komadima, pa čak i trenerkama. Da, dobro ste pročitali!

Spajanje trenerke i cipela s potpeticom većini žena je i dalje nezamisliva, iako ta kombinacija odavno nije ništa novo i neočekivano među trendseterkama.

sara dzesika parker u trenerci i stiklama
Janet Mayer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sara je pre nekoliko dana uslikana na setu u modelu cipela pod nazivom "Tartt Pierce", beloj varijanti srebrnog modela "Tartt" koji je jedan od najpopularnijih u njenoj kolekciji.

Cipela s blok potpeticom visine pet cantimetara i širokim kaišem preko gležnja zaista je udobna za nošenje, pa nas ne čudi što Sara obožava ovaj model. Više njenih modnih odabira pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia Sara Džesika Parker

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši