Sara Džesika Parker i Kris Not odigrali su po mnogima najomiljeniji par s malih ekrana, a još jednom su se vratili pred kamere kao Zverka i Keri Bredšo.

56-godišnja Sara i 66-godišnji Kris ovih dana snimaju nastavak serije "Seks i grad" koji će se prikazati pod imenom "And just like that", a sudeći po prvim detaljima obožavatelji će biti zadovoljni.

Nedavno smo imali priliku da vidio kako izgledaju odrasla deca Mirande i Šarlot, a sada su fotografi uhvatili glumački par na ulicama Njujorka.Sudeći po scenama koje su snimali, Zverka i Keri neće izbeći bračne probleme ni u novim epizodama hit-serije.

keri bredso i zverka
RW/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Sara Džesika Parker na sebi je imala elegantnu kombinaciju s upečatljivom suknjom na velike tufne i zanimljivim šeširom, dok je Not imao jednostavno odelo, slično onima koje je nosio tokom svih šest sezona serije, ali i u filmovima.

Publika širom sveta željno je iščekivala venčanje Zverke i Keri Bredšo, a dok su jedni celo vreme navijali za njih, drugi su navijali za to da konačno raskinu.

Kris Not je pre nekoliko meseci priznao kako nije bio siguran da li želi ponovo da glumi Zverku, jer kako je rekao, smatrao je da je tom liku dao sve.Nakon što je pričao s producentima, pristao je da se pojavi ponovo na malim ekranima kao slavni zavodnik.

keri bredso i zverka
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, nastavak kultne serije na HBO Max-u nosi će naziv "And Just Like That..." i imat će 10 epizoda, a za svaku će glumice dobiti platu od milion dolara, tvrdi Variety. Serija će pratiti prijateljstvo Keri, Mirande i Šarlot kao i njihov ljubavni život u njihovim 50-ima.

Najveća promena je što u novim epizodama neće biti legendarne Samante Džouns koju je odglumila Kim Katral za čime brojni obožavatelji žale.

Nedavno je u javnosti otkriven pravi razlog njenog odbijanja da se ponovo nađe u toj ulozi, a većina ljubitelja serije se slaže kako serija bez Samante neće biti ista.

printscreen/instagram, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slike sa snimanja serije "Seks i grad"