Snimanje novih epizoda kultne serije "Seks i grad" traje već neko vreme, a mnoge obožavatelje su zaintrigirali prizori s ulica Njujorka.

Naime, Kristin Dejvis je uhvaćena s devojkama koje glume njene ćerke dok je Sintija Nikson uslikana s dečkom koji tumači njenog sina.

Svi oni su viđeni na setu ispred pozorišta u njujorškoj četvrti Upper West Side. Fanovi su tako dobili priliku da saznaju pre nego izađe nova sezona kako izgledaju Šarlotine odrasle ćerke Lili i Rouz. Stariju, tinejdžerku Lili je usvojila s mužem Harijem dok je Rouz rodila.

Lik Mirande Hobs je sa suprugom Stivom dobila sina Brejdija koji se ističe svojom narančastom kosom nasleđenom od majke.

kako izgledaju deca mirande i sarlot
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, rimejk kultne serije na HBO Max-u nosit će naziv  "And Just Like That..." i imaće 10 epizoda, a za svaku će glumice dobiti platu od milion dolara, tvrdi Variety.

kako izgledaju deca mirande i sarlot
Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Serija će pratiti prijateljstvo Keri, Mirande i Šarlot kao i njihov ljubavni život u njihovim 50-ima.

Najveća promena je što u novim epizodama neće biti legendarne Samante Džouns koju je glumila Kim Katral za čime brojni obožavatelji žale.

Takođe, nedavno su u javnost dospele fotografije na kojima smo po prvi put slavne prijateljice videli zajedno, a mnogi fanovi su se složili da to neće biti ni približno nekadašnjoj seriji.

printscreen/instagram, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slike sa snimanja serije "Seks i grad"

Glumicama su zamerali izgled i što su vidno ostarile, a mnogima se nije svieo ni odabir garderobe što je čuvenu seriju "Seks i grad" između ostalog proslavilo.