Veza Keri i Zverke je osnova serije "Seks i grad", a u nastavku snimanja nove sezone „And Just Like That“ pored činjenice da Samante nema, da je isplivao scenario prema kome se Keri razvodi od Zverke, a sadac je stiglo još jedno iznenađenje.

Naime, društvenim mrežama kruži snimak sa seta na kome se vidi čuvena Nataša, žena kojom se Zverka oženio u trećoj sezoni serije i koja je Kerina „rak rana“.

Za sve verne fanove „Seks i grada“ ovaj snimak je i te kako podgrejao sumnje šta će se dešavati u nastavku, jer je nedavno isplivao kadar sa snimanja u kojem se pojavljuje glumica Bridžet Monahan, koja tumači bivšu Zverkinu ženu Natašu, koju je prevario sa Keri u jednoj od sezona serijala.

Kratki video sa glumicom koji tumači ponovo lik čuvene Nataše izazvao je lavinu komentara pratilaca: „Ko je ovo? O, moj bože, Nataša se vratila!“

natasa u seriji seks i grad
Youtube 

Inače, Nataša je mnoge fanove popularne serije nervirala jer je umsto Keri završio s njom. Doduše, na kratko.

Na internetu se nedavno pojavio navodni snimak jednog dela scenarija koji nagoveštava da ćemo u novim epizodama imati prilike da gledamo i bolni razvod Keri Bredšo i Zverke.

Podsetimo, Keri i Zverka prvo su bili u neobaveznoj vezi, pa su raskinuli, on se oženio, pa sa njom varao ženu, opet su prekidali, posvađali se se na dan venčanja, pomirili, venčali, i tako u krug punih 10 godina – sada im sledi konačan razvod.

Turbulentni zapleti i nove pojave već poznatih likova, nagoveštaj su serijala koji će privući mnoge da pogledaju nastavak koji se iščekuje sa nestrpljenjem.

keri i zverka
Youtube