Glumica Sara Džesika Parker, danas 56-godišnjakinja, ponovo se našla u ulozi čuvene Keri Bredšo u seriji "And Just Like That", nastavku kultne serije "Seks i grad".

Nakon što su objavljene prve fotografije sa snimanja, fanovi su odmah primetili da su se glavna junakinja kultne serije pojavila s novim imidžom u znaku sede kose, što su oberučke podržali i prihvatili.

Fotografije sa snimanja su vrlo brzo obišle ceo svet, a nema ko se nije okrenuo za Sarom, koja je jedna od retkih zvezdi koje se ne srame svojih godina.

Fotografije dokazuju da je ponosna na svaku svoju sedu i boru. Takođe, jedna od krucijalnih promena u ovoj seriji je promena glavne stilistkinje Patriše Fild, koju je sada nasledila iskusna Moli Rodžers.

sara dzesika parker izgled
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Iako su mnogi oduševljeni njihovim sadašnjim imidžem, postoje i oni koji nisu zadovoljni kako Sara danas izgleda. Glumica je uslikana u Njujorku ovog ponedjeljka, baš tokom snimanja serije.

Iako sasvim sofisticirana i savršeno stilizovana, u nežno rozem kaputu i beloj haljini, izgleda da je u prvi plan ipak došao njen fizički izgled.

Mnogi su komentirali kako je baš ostarila te da je uloga Keri, ipak, trebala da ostanu u prošlosti - barem što se njenog angažmana tiče. Ipak, takvi komentari je ne dotiču i ona je ponosna što je dopustila godinama da učine svoje, a da ona to isto odlično nosi.

printscreen/instagram, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slike sa snimanja serije "Seks i grad"

I kod nas je nedavno došlo do prave revolucija kada prirodan izgled žena u pitanju. Naša poznata pevačica Kristina Kovač, našla se na udaru kritika zbog svog izgleda. Muzičarka je podelila sliku na kojoj se vide sede u kosi i lice sa borama.

Nakon što su negativni komentari preplavili mreže zbog slike Kristine, brojne poznate dame oglasile su se ovim povodom kako bi pružile podršku pevačici.