SARA DŽESIKA PARKER PONOSNO NOSI BORE: Ona se ne stidi svojih godina i pokazala je svetu kako se DOSTOJANSTVENO stari

Sara Džesika Parker, jedna je od retkih poznatih ličnosti koja sa ponosom nosi svoje godine i koja nije podlegla trendu podmlađivanja plastičnim operacijama.

Otkriveno zašto je Zverka umro u seriji
Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Glumica Sara Džesika Parker, danas 56-godišnjakinja, ponovo se našla u ulozi čuvene Keri Bredšo u seriji "And Just Like That", nastavku kultne serije "Seks i grad".

Nakon što su objavljene prve fotografije sa snimanja, fanovi su odmah primetili da su se glavna junakinja kultne serije pojavila s novim imidžom u znaku sede kose, što su oberučke podržali i prihvatili.

Fotografije sa snimanja su vrlo brzo obišle ceo svet, a nema ko se nije okrenuo za Sarom, koja je jedna od retkih zvezdi koje se ne srame svojih godina.

Fotografije dokazuju da je ponosna na svaku svoju sedu i boru. Takođe, jedna od krucijalnih promena u ovoj seriji je promena glavne stilistkinje Patriše Fild, koju je sada nasledila iskusna Moli Rodžers.

sara dzesika parker izgled
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Iako su mnogi oduševljeni njihovim sadašnjim imidžem, postoje i oni koji nisu zadovoljni kako Sara danas izgleda. Glumica je uslikana u Njujorku ovog ponedjeljka, baš tokom snimanja serije.

Iako sasvim sofisticirana i savršeno stilizovana, u nežno rozem kaputu i beloj haljini, izgleda da je u prvi plan ipak došao njen fizički izgled.

Mnogi su komentirali kako je baš ostarila te da je uloga Keri, ipak, trebala da ostanu u prošlosti - barem što se njenog angažmana tiče. Ipak, takvi komentari je ne dotiču i ona je ponosna što je dopustila godinama da učine svoje, a da ona to isto odlično nosi.

printscreen/instagram, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slike sa snimanja serije "Seks i grad"

I kod nas je nedavno došlo do prave revolucija kada prirodan izgled žena u pitanju. Naša poznata pevačica Kristina Kovač, našla se na udaru kritika zbog svog izgleda. Muzičarka je podelila sliku na kojoj se vide sede u kosi i lice sa borama.

Nakon što su negativni komentari preplavili mreže zbog slike Kristine, brojne poznate dame oglasile su se ovim povodom kako bi pružile podršku pevačici.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši