Kultna serija "Seks i grad" imala je odlične adute kojima je uspešno privukla generacije televizijske publike. Razbijala je tabu teme, na jedan sasvim do tada neviđen način progovorila o "ženskoj svakodnevici", a sigurno i da je postavljala brojne modne trendove, a jedni od njih su svakako manolice Keri Bredšo.

Kultni status među modnim dodacima sigurno su stekle i neke cipele koje je Keri Bredšo nosila u seriji, a kasnije i filmovima. Posebno se to odnosi na jedna par koji je za Keri bio toliko poseban da se u njima i udala za Zverku na jednostavnoj ceremoniji venčanja. Zapravo, cipele su joj poslužile i kao verenički prsten. Naravno, reč je o Manolo Blahnik satenskim salonkama kraljevsko plave boje sa neodoljivom šnalom.

zverka prosi keri bredso manolo blanik cipelama
Youtube 

Brojne zaljubljenice u modu sigurno iščekuju nove domišljate i stajliš modne kombinacije koje će Keri, Miranda i Šarlot prošetati ulicama Njujorka.

Mislili smo da je odustala od njih i zavolela neke druge cipele, međutim Keri manolicama ostaje verna zauvek. Svim ljubiteljima cipela sigurno će biti drago da vide i kultne plave salonke u novoj kombinaciji kao čisti dokaz da ovaj zaista poseban par cipela bezvremenski.

Na novim fotografijama sa seta primetili smo da je Keri uz elegatno-ležernu i vrlo šik kombinaciji koju je postigla uz tamnozelene pantalone do listova, belu košulju i oversized beli sako sa velikom plavom ružom, ponela uz kultne kraljevsko plave cipele.

Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Youtube Keri Bredšo Manolo Blahnik cipele

Model Hangisi i dalje je dostupan u ponudi modnog brenda Manolo Blahnik po ceni od oko hiljadu evra. Upečatljive cipele idealne su za nadolazeće svadbe i ostale svečanosti, ali i kao statement nekoj večernjoj letnjoj kombinaciji.