Snimanje nastavka "Seks i grad" pod nazivom "And Just Like That" je u toku, a modni odabiri Keri Bredšo ne prestaju da iznenađuju žene širom sveta.

Iako slavna kostimografkinja Patrsija Fild koja je stvorila neka od kultnih modnih izdanja u seriji, ne učestvuje u u novoj produkciji, junakinje serije i dalje neguju stil kakav je za njih osmislila, a prilagođen aktualnim modnim trendovima.

Naime, Sara nas je, po ko zna koji put, ostavila bez teksta modnim izborom.

Sara Džesika Parker se prošetala u teksas košulji svetlije nijanse i dugačkoj haljini neodoljivog boho dezena sa dubokim šlicem. Kada zamislimo ležerno raskopčana košulju, a preko nje i letnju haljinu na bretele, zvuči nam totalno nespojivo, zar ne?

Ali, poznata glumica, inače pravi modni znalac, je tu da nas demantuje i predstavi kombinaciju spoj-nespojivog kao savršen tandem u ovom slučaju!

J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia, BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia Sara Džesika Parker boho haljina

Kada je u pitanju boho stil, to je trend koji se može prilagoditi svakom stilu i svakoj figuri, a ove sezone je jedan od vodećih mamaca za žene.

Zapravo boho haljine nikada nisu ni izlazile iz mode, a sada kada ih je ponela i žena koja je "modni guru" mnogima možemo očekivati da će vrlo brzo preplaviti ulice grada.