Prošlo je deset godina otkako smo slavnu četvorku iz 'Seksa i grad' imali priliku gledamo na ekranima, a prve fotografije sa snimanja nastavka čuvene serije dale su naslutiti kako se razvio stil odevanja njzinih glavnih protagonistkinja.

Iako slavna kostimografkinja Patrsija Fild koja je stvorila neka od kultnih modnih izdanja u seriji, ne učestvuje u u novoj produkciji, junakinje serije i dalje neguju stil kakav je za njih osmislila, a prilagođen aktualnim modnim trendovima.

sara dzesika parker na set
SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Navedeno je najvidljivije po modnom primeru Sare Džesike Parker koja je ovih dana na setu serije osvanula s dobro poznatim modnim dodatkom.

Laskavu košulja-haljinu u boji lavande uz klasične crne salonke, glavna junakinja 'Seks i grada' stilizovala je omiljenim crnim kaišem sa nitnama, sa kojim smo mogli da je viđamo u prethodnim sezonama serije, ali i u filmu "Seks i grad". Kada pogledamo kako stilizuje i uklapa kaiš uz modne komade, jasno nam je zašto godinama ne odustaje od njega.

Stajling je zaokružila malom tašnom u smaragdno zelenoj boji sa zlatnim detaljima. 

Fotografije stilizovanih glumica iz dana u dan nas oduševljajvaju, a više slike sa snimanja hit serije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

RW/MPI / Capital pictures / Profimedia, Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia Sara Džesika Parker