Od Bele Hadid do Hejli Biber, poznate ličnosti su već eksperimentisale sa najzanimljivijim trendovima, a mi ih donosimo u nastavku koju to haljinu domaće trendseterke obožavaju i poseduju u nekoliko boja.

Budući da nam leto donosi bezbroj modela haljina – od midi i maksi do prozirnih i lepršavih nemoguće je ne dodati našoj kolekciji bar jednu cut-out haljinu.

Model haljine koja je već zapretila modnim kolekcija kao vodeći trend i ove letnje sezone jeste ona koja ima izreze na struku, potpuno je pripijena uz telo, a vrlo često maxi družine.

hejli biber cut-out haljina
Agence / Bestimage / Profimedia 

Mnogi modni dizajneri ukrasili su haljine svojih kolekcija diskretnim isečcima, kako u struku, na leđima, tako i na laktovima, dajući svojim kreacijama senzualnost, šarm i pažnju na detalje.

Najbolji način da pokažete i naglasite svoj struk? Maksi haljina sa izrezima u struku postaće vaš najbolji saveznik za sve letnje večernje izlaske za koje želite da budu elegantni.

Cut-out haljina ne mora nužno da bude elegantna i spremna za večernji izlazak. Ona može da bude i ležerna, od pletiva i samim tim veoma lako nosiva u svim prilikama. Domaće dame poput Zorane, Mine Milutinović, Jelene Karleuše, Milice Pavlović i mnogih drugih nisu odolele ovoj trendi haljini...

Ugledajmo se na domaće trendseterke koje prate modu i koje nas svojim odabirom odeće inspirišu da se odvažimo, isprobavajući maštovite kombinacije, boje i trendove.

Otkrijte u galeriji u nastavku teksta kako nose model ove trendi haljine:

screenshoot/instagram Cut-out haljina