Na Kanskom festivalu ove godine viđena je i Georgina Rodrigez, devojka fudbalera Kristijana Ronalda. Iako će mnogi reći da ne spada u elitu koja se okupila na filmskom festivalu, Georgina je od sebe napravila brend, zahvaljujući Ronaldu koji se zaljubio u nju.

Mlada Argentinka za koju se ovih dana priča da je trudna, ima vojsku obožavatelja na Instagramugde je pratip preko 26 miliona ljudi, a modni dizajneri se grabe kako ne bi li nosila njihove kreacije i odjednom je postala uspešni i traženi model.

Upravo zato, njen dolazak na 74. filmski festival na Azurnoj obali nas nimalo ne čudi. Georgina je promenila nekoliko stajlinga u toku dana, a na crvenom tepihu zablistala je u zanimljivoj kožnoj toaleti slavnog dizajnera Jean Paul Gaultiera s visokim prorezom i dekolteom.

Georgina Rodrigez na Kanskom festivalu
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovakav model haljina je njen omiljeni, a modni stručnjaci ističu kako bi to trebala da promeni jer smatraju da šlicevi nisu najsrećniji izbor za nju.

Međutim, ako ova 27-ogodišnjakinja nešto voli, onda je to da ističe svoje atribute. Šta je sve nosila na francuskoj rivijeri, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

prinbtscreen/instagram, Instagram Georgina Rodrigez