Lepa francuska manekenka Tina Kunaki (24) bila je jedna od slavnih gošća Kanskog festivala, a na čuvenim crvenim stepenicama našla se četvrte večeri, na premijeri filma Benedetta.

Tamnoputa lepotica, inače supruga francuskog glumca Vensana Kasela, iznenadila je sve kada se na crvenom tepihu pojavila u neobičnoj u ljubičastoj haljini čiji je gornji deo bio nešto svetliji, dok je donji bio izrazito taman. Njena toaleta prekrivala je celo telo, pa čak i glavu.

tina kunaki
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Manekenka se odluča za haljinu koja počinje kapuljačom, koja stoji na pola glave, potom pada u oversized maniru i od butina se širi u sirena-kroj, ali na falte. Poseban "šmek" haljini daje efektna crvena, takođe predimenzionirana mašna koja se nalazi u predelu struka.

Neobičan model delo je modne kuće Valentino, a Tina ga je kombinovala s vrlo umerenom šminkom i  jednim upečatljivim prstenom. Iako je bila zakopčana do grla, tamnoputa lepotica ostavila je snažan utisak na crvenom tepihu, a više fotografija atraktivne manekenke pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Tina Kunaki