Mužičar Džulijan Pereta (32) i manekenka Kembri Dalton (21) priredili su na crvenom tepihu 74. filmskog festivala u Kanu pravu predstavu.

Supružnici nisu mogli da se suzdrže od razmenjivanja strasti pa su brzo privukli pažnju paparaca i ostatka okupljenih i tako postali glavne zvezde večeri.

Ipak, to nije bilo sve, Kembri je nosila golišavu kreaciju koja je malo toga prepuštala mašti.

Naime, prorezi na laganoj poluprozirnoj haljini otkrivali su njeno međunožje u jednom trenutku zaista previše dok je koračala s dragim. Prilikom hodanja po stepenicama jedna njena zlatna cipela s visokom potpeticom zapela joj je u haljini pa joj je u pomoć uskočio muškarac iz obezbeđenja.

dzulijan pereta i kejmbri dalton
JACOVIDES-BORDE-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

Ipak, par nije obraćao pažnju na sitne nezgode na crvenom tepihu. Bilo je očito i da Dalton ne nosi grudnjak jer takva haljina to jednostavno ne dopušta.

Kada je reč o stajlinzima, Džulijan je ostao u senci svoje seksi devojke noseći crveno odelo i belu košulju koje je kombinovao s crnim cipelama.

Instagram Džulijan Pereta sa devojkom

Inače, muzičar i manekenka su se venčali u februaru ove godine, a često dele zajedničke fotografije na Instagramu i pokazuju koliko se vole.