ĆERKA ŠONA PENA JE NESVAKIDAŠNJA LEPOTICA: Retko se u medijima pojavljuje s roditeljima a jednim potezom je OSVOJILA KAN

Šon i Dilan Pen prošetali su crvenim tepihom na Kanskom festivalu, a malo ko je ostao ravnodušan na izgled ćerke slavnog glumca.

MPP / Starface / Profimedia 

Na 74. Kanskom festivalu do sada smo imali prilike da vidimo mnogo slavnih imena, sjajna ostvarenja, neobične toalete, ali istini za volju, retko ko se pojavio u društvu članova svoje najbliže porodice.

Međutim, ovog puta Šon i dilan Pen održali su momenat za pamćenje kada su zajedno prošetali crvenim tepihom, a slobodno možemo reći da je lepa ćerka poznatog glumca ukrala svu pažnju svojom lepotom.

Oskarovac Šon Pen jedno je od najpoznatijih holivudskih imena, ali i njegova tridesetogodišnja ćerka Dilan prokrčila je svoj put, doduše, u svetu manekenstva. Svoju karijeru započela je kao zaštitno lice Gap-a, a pojavila se na brojnim naslovnicama i radila kampanje za velike brendove. Pojavila se i u brojnim spotovima, kao što je "Chains" Nika Džonasa.

Lepa Dilan sada je ponosno prošetala sa tatom u Kanu na premijeri filma Flag Day. Šon Pen je i odglumio i režirao ovaj film, a njegova deca iz stvarnog života zapravo su odglumila i njegovu decu u filmu. Pen igra Džona Vogela, oca koji živi dvostrukim životom, a u tajnosti je prevarant i pljačkaš banki koji radi to kako bi obezbedio svoju ćerku.

Lepa Dilan Pen izgledala je potpuno šik na ovoj premijeri, a bila je obučena u Šanel.

lepa dilan pen nosila je sanel na kanskom festivalu
Tony Clifton / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nosila je malu crnu haljinu koju je ukrasila neobičnim kaišem, sa prednjim kraćim i zadnjim delom haljine do poda, dok je na nogama imala crne sandale sa detaljem u vidu mašnice.

Inače, prisutan je bio i Hoper, njen rođeni brat i sin Šona i glumice Robin Rajt. Podsetimo, prošle godine se Šon oženio 29-godišnjom Lejlom Džordž, a i Dilan i Hoper su prisustvovali venčanju, koje je bilo vrlo specifično usled uslova tokom pandemije: imali su virtuelnu ceremoniju.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši