Radovali smo se svemu što će ovih 11 dana u Kanu doneti, a ponajviše tome da vidimo naše omiljene zvezde u blistavom izdanju na crvenom tepihu. Tako se nismo razočarali ni prve večeri - na svečanom otvaranju su nas mnogi poznati već ostavili bez daha.

Kada bi postojala nagrada za haljinu sa najdubljim dekolteom na ovom festivalu, ona bi bez ikakve dileme otišla u ruke ove poznate manekenke.

Popularna manekenka Bela Hadid, koja inače važi za krajicu Kana, ovaj put odlučila se za crnu haljinu dugih rukava za dubokim izrezom kreatora Danijela Rozberija.

Instagram, SplashNews.com / Splash / Profimedia Bela Hadid na festivalu u Kanu

Kosu je podigla u pletenica punđu, a izgled je upotpunila srebrnim sandalama sa kaišićem, dijamantskom efektnim prstenom i naušnicama.

Na mrežama ljudi komentarišu da su minđuše u ovom stajlingu višak i da je ogrlica u formi plućnih krila sama po sebi efektna i dovoljna ovom originalnom stajlingu.

bela hadid nosi ogrlicu u formi plucnih krila
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Bela Hadid je pred sobom imala težak zadatak da i ove godine nadmaši neka od svojih najzapaženijih izdanja na Kanskom festivalu, a to, složićemo se, nije lako.