20-godišnja Iris Lou jedno je od šestero dece poznatog preljubnika Džuda Loua (48), a manekenka u usponu ove nedelje se pojavila u Kanu kako bi upravo tamo pokazala svoj novi stil.

Svoju prepoznatljivu dugu smeđu kosu ofarbala je u plavo i ošišala do poslednjeg centimetra.

Na crvenom tepihu filmskog festivala pojavila se u dugačkoj beloj haljini, a eleganciju je naglasila bisernim minđušama i cipelama na štiklu, ukrašene cirkonima.

iris lou se osisala
Chris Ashford / Camerapress / Profimedia 

Inače, Iris je jedno od troje dece koje je poznati glumac dobio s bivšom suprugom, glumicom Sejdi Frost (55), s kojom je bio u braku od 1997. do 2003. Bivši supružnici imaju nju, kao i sinove Rafa (24) i Rudija (18) i obojica se bave glumom.

Iris je svojevremeno otkrila kako je biti ćerka poznatih glumaca.

"Moj je otac zaista bio mlad. On i mama su do 30. godine dobili troje dece, a često sam ih pitala zašto su se požurili sa svime", rekla je manekenka te je dodala kako su joj roditelji oduvek bili obični i ništa posebno nije imala drugačije od svojih prijatelja iz škole.

Instagram Pogledajte kako izgleda ćerka čuvenog glumca

Lou je prošle godine dobio šesto dete sa 14 godina mlađom suprugom Filipom Koan. Bio je u vezi sa Sijenom Miler koju je prevario s dadiljom, a nakon toga je napravio dete konobarici Samanti Burk. Ćerku Adu je dobio u kratkoj vezi s kantautorkom Ketrin Herding.

Manekenka je jako aktivna na Instagramu i često deli svoje atraktivne fotografije, ali i s dečkom Džirelom Robertsom s kojim je u vezi više od dve godine. Na toj društvenoj mreži je prati 440.000 ljudi.

Nema sumnje da je pred mladom Iris blistava budućnost kada je reč o manekenstvu. Naime, ona je do sada radila sa poznatim prednovima kao što su Dior, Bvlgari, Fendi, Miu Miu i mnogi drugi...