Možda su nedavno Bela Hadid i Mark Kalman obelodanili da su u vezi, ali ako je verovati izvorima bliskim paru, zapravo su već godinu dana u tajnoj romansi.

Naime, kako izvori tvrde, započeli su u vezu još u julu prošle godine, a viđali su se u Njujorku na tajnim lokacijama.

"Dobro su to skrivali", kaže jedan od očevidaca i dodaje: 

"Ako su negde otišli zajedno, prvi bi izašao on i dovezao auto, pa bi tek tada ona izašla. Ili su dolazili različitim vozilima".

bela hadid i mark kalman u julu 2020
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U korist tim tvrdnjama idu i fotografije koje su nastale 2. jula 2020. godine, kada su viđeni zajedno prilikom napuštanja Aimé Leon Dore kafića u donjem Menhetnu.

"Uvek su bili i sa drugim ljudima, samo da niko ne bi posumnjao. Možda se nisu zvali momak i devojka, ali su svakako bili prisni", završava izvor.

Bilo kako bilo, najlepša manekenka sveta konačno uživa u ljubavi sa Markom Kalmanom, a nedavno su snimljeni dok su razmenjivali nežnosti na plaži. Sada su ih paparaci fotografisali u strastvenom poljupcu tokom odmora u Francuskoj.

bela hadid i mark kalman u strastvenom poljupcu
Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon godina mirenja i raskidanja sa The Weekndom, lepo je videti da je konačno srećna i u normalnoj vezi. U galeriji u nastavku teksta pogledajte više fotografija novopečenog para:

ABACA / Abaca Press / Profimedia, screenshoot/instagram Bela Hadid sa dečkom