Britansko-američka glumica Džilijen Anderson (52) je nedavno u video snimku na svom Instagram profilu odgovrala na pitanja obožavalaca, kojih na pomenutoj društvenoj mreži ima skoro dva miliona.

Jedan od odgovora posebno je obradovao žene, a to je da je slavna glumica rešila da više ne nosi brushalter.

"Toliko sam se ulenjila da više ne nosim grudnjak. Mislim, ne mogu da nosim grudnjak. Ne mogu, žao mi je. I ne zanima me ako mi grudi dođu do pupka, grudnjak više ne oblačim.

Jednostavno je je*** neudoban! Tako da svaki dan nosim udobne crne trenerke i odgovarajuću majicu. To nosim po ceo dan", bila je iskrena glumica.

dzilijen anderson
Instagram 

Njene reči su pozdravile mnoge obožavateljke uz dato obećanje da će i one prestati da nose grudnjak.

"Ako dvostruka dobitnica Zlatnog globusa i Emija, glumica Džilijan Anderson kaže da nema više grudnjaka, ko smo mi da se protivimo tome," napisala je jedna devojka.

"Ja nikad ne nosim grudnjak i dobijala sam neke gnusne komentare, zbog toga. Ali ako Džilijan Anderson ne nosi grudnjak, ta informacija samo ide u prilog meni," kaže druga žena.

Džilijan Anderson je postala neverovatno popularna kada je zaigrala u seriji Dosije X, a sada je gledamo u seriji Kruna u kojoj dominira u svakom pogledu glumeći Margaret Tačer.

dzilijen anderson
Instagram 

Osim što je pričala o grudnjacima, glumica je pola sata odgovarala i na pitanja koja su joj obožavatelji postavili. Tako je podelila svoje mišljenje o tome koji sladoled joj je najdraži, kao i informacije o svojim mnogobrojnim ulogama.