Brojne poznate ličnosti iz sveta umetnosti i šou biznisa prisustvovale su na kanskom festivalu, a po količini ovogodišnjih modnih izdanja nema sumnje da su im koferi prepuni stvari.

I dok su glumica Marion Kotijar i supermodel Bela Hadid dale sve od sebe da ostave dobar modni utisak i impresioniraju publiku, paparace, Sejdi očigledno niko nije dobro posavetovao pre dolaska u Kan.

Modno izdanje Sejdi Harle na crvenom tepihu u Kanu opisano je kao katastrofa koja bi bila idealna za maskembal ili proslavu za Noć veštica, ali ne i za svetski glamurozni događaj.

sejdi harla filmski festival u kanu u plavoj haljini
Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naborana plava haljina ukombinovana sa braon sandalama je neminovno izazvala nevericu i prevrtanje očima, a onda je glumica zadala poslednji udarac na crvenom tepihu haljinom sa cirkonskim detaljima kostura.

sejdi harla filmski festival u kanu haljina sa kosturom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kritike na račun haljina koje je Sejdi ponela za veliki događaj su s razlog grube, ipak iako više ne postoji jasna granica između odeće za crveni tepih i ulicu, s ovim odabirima je glumica zaista preterala. Sledeći put bi trebala da se konsultuje nekim ko se razume u modu, a ove haljine nek odloži dok nekog narednog maskembal partija.