Mladu glumicu Abigejl Breslin publika je upoznala još kada je bila mala. Sa tri godine pojavila se u popularnim reklamama tog vremena, a sa šest zaigrala je u svom prvom filmu "Misteriozni znakovi".

Međutim, slobodno možemo reći da je pravu slavu stekla nekoliko godina kasnije nakon komedije "Mala Mis Amerike" koja je od nje napravila zvezdu. Zahvaljujući ovom ostvarenju, sa samo 10 godina bila je nominovana za Oskara za najbolju sporednu ulogu.

Abigejl Breslin
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Već sledeće godine našla se na listi najuspešnijih mladih nada Holivuda i to na visokom 8. mestu nakon što je za samo godinu dana zaradila 1.6 miliona dolara od samo jednog filma.

Međutim, poslednjih godinu dana glumica je gotovo propala u zemlju, a tek nedavno počela je da se oglašava na svojim društvenim mrežama. Razlog tome bila je porodična tragedija.

Naime, glumica je tokom pandemije izgubila oca, koji je preminuo nakon teške borbe sa kovidom. Abigejl je njegovu smrt jako teško podnela, i kako je sama rekla u raznim intervjuima, pala je u depresiju.

25-godišnja glumica otvorila je dušu za Yahoo Life i rekla da joj je, nakon svega, iako voli svoj posao, bilo jako teško da se natera da ide na audicije. Takođe je rekla da prosto više nije mogla da podnese i konstantne kritike na račun svog izgleda, te da je i iz tog razloga deaktivirala društvene mreže na godinu dana.

"Nije to kao da vas kritikuje samo jedna osoba, već milioni..."

abigejl u kanu
printscreen/youtube 

Takođe, Abigejl je istakla i zbog cele situacije nije želela da dođe u Kan na premijeri filma "Stillwater" ali je u poslednjem trenutku ipak promenila odluku. Kada se pojavila na crvenom tepihu mnogi isprva nisu prepoznali nekadašnju bucku, i komentarisali su da glumica nikad lepše nije izgledala.

abigejl breslin na premijeri u kanu
Paul Smith / Alamy / Alamy / Profimedia 

"Dobila sam samopouzdanje kada sam videla haljinu", rekla je Abigejl i dodala da neće nositi stvari samo zato što su trendi.

"Ja imam veće grudi i obline, bitno mi je da mi lepo stoji to što sam obukla", završila je glumica izlaganje.

Koliko se Abigejl promenila tokom godina pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Abigejl Breslin nekad i sad