Ako ste gledali seriju "Stranger Things" onda vam je sigurno za oko zapala preslatka Eleven koju je odigrala mlada glumica Mili Bobi Braun. Tada se pojavila kao 12-godišnjakinja koja je osvojila svet i vrlo brzo dobila titulu "najslađe devojčice na svetu".

Mili je sada multimilionerka sa zavidnom glumačkom karijerom i sopstvenim kozmetičkim brendom, a kao što se može videti na njenom Instagramu, ona je odrasla osoba koja se u nekoliko godina u potpunosti promenila.

Osim što je bogata i uspešna, Mili je ludo zaljubljena u sina muzičke legende Džona Bon Džovija Džejkoba Harlija Bon Džovija. Ipak, ona definitivno nije rođena sa zlatnom kašikom u ustima.

mili bobi braun
Instagram 

Naime, glumica potiče iz vrlo siromašne porodice, a sama je otvoreno ispričala da ju je otac vozio isključivo na audicije za koje je zapamtila celi tekst jer nisu imali novca za gorivo.

Ipak, toliko su verovali u nju da su se preselili u Holivud iz Velike Britanije kako bi ona mogla da ostvari glumačku karijeru.

mili bobi braun
Youtube 

Ni tamo im nije odmah uspelo jer im je Milin menadžer morao da pozajmi novac kako ne bi bankrotirali, a u jednom trenutku se Milina starija sestra iz očaja vratila u Veliku Britaniju.

Više Milinih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta i vidite koliko se promenila:

Instagram Mili Bobi Braun danas je jedna od uticajnijih mladih osoba.