Pevačica Keša prošla je pravi rolerkoster u prethodnim godinama. Dok je ceo svet pevao njene hitove, ona je pokušavala da se otrgne od kontrole menadžera Lukasa Gotvalda koji ju je fizički i psihički zlostavljao.

Njen mentor i producent skoro 10 godina ju je drogirao, silovao i emotivno upropastio, a Keša je otkrila kako je ovakvo ponašanje odmah rezultirao poremećajem u njenoj ishrani, kao i konstantnom potrebom za terapijom. Kad je shvatila da bi je nastavak saradnje "ubio", pevačica je odlučila da izađe pred javnost i otkrije celu istinu.

kesa o novom albumu i mentalnim problemima
Youtube Keša o novom albumu i mentalnim problemima

Tužila ga je, ali iako je mislila da će tako prekinuti pakao, zapravo je svojoj karijeri potpisala smrtnu presudu usled nemogućnosti da dokaće Doktor Lukovu krivicu. Koliko je bespomoćna shvatila je kada je pokušala da samostalno snimi album. Bez patronata jedne od najuticajnijih muzičkih kuća na svetu, i bez podrške onih koji su je učinili svetskom zvezdom, ovu mladu devojku je dočekao hladan tuš. Odluka je jasna - moraće da čeka još četiri godine kako bi smela da koristi sopstveni glas u javne svrhe jer, jer tako stoji u ugovoru koji je potpisala. Tako je ispalo da oni bukvalno "poseduju njen glas", a to je bio, po Kešinom priznanju, najmučniji period u njenom životu.

kesa sa tamnom kosom
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Slomljena pop princeza se povukla iz javnosti, bez mogućnosti da na bilo koji način zaradi za život, da bi se 2017. godine, nakon dugog sudskog procesa, vratila na muzičku scenu albumom "Rainbow".

U proteklom periodu, pevačica je često imala i višak kilograma, te su je nebrojneno puta uslikali u više nego nereprezentativnim izdanjima.

Tokom 2020. nosila je tamnu kosu zbog koje je mnogi nisu prepoznali, a u brojnim emisijama gostovala je u veoma čudnim izdanjima i delovala izmučeno, umorno i kao da nije prisebna.

kesa sa podbulim licem
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, čini se da su loši dani zaista iza nje konačno, kao i da se posvetila zdravom načinu života, te danas izgleda bolje nego ikad.

Zapravo, pre nekoliko meseci pokrenula je glasine o plastičnim operacijama kada su je fotografi uslikali na plaži jer joj je lice bilo podbulo i oteklo. Međutim, poslednje fotografije sa premijere filma "Neon's Pig" u Los Anđelesu, pokazale su da je pevačica ne samo u formi života, već i da izgleda bolje nego ikad od sad.

Pevačica se pojavila u veoma seksi izdanju u kakvom je dugo nismo videli. Odabrala je providnu crnu dugu haljinu ispod koje je nosila tanga bodi, a mnogi su i mišljenja da je Keša možda i povećala zadnjicu.

Bilo kako bilo, izgleda sjajno, i ako je suditi po fotkama, loše dane je konačno ostavila u dalekoj prošlosti.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, DIGGZY/JP / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte koliko se Kesha promenila u proteklih nekoloiko godina.