Za Ketrin Zitu-Džons slobodno možemo reći da spada u red glumica vanvremenske lepote. Zapravo, mnogi su mišljenja da je poput vina - što je starija, to je lepša.

Međutim, iako smo navikli da je gledamo u glamuroznim izdanjima, sada je iznenadila fanove i podelila fotografiju bez šminke, ali i prvi put pokazala sedu kosu. Ovaj potez je dočekan sa oduševljenjem i jer su pre nekoliko meseci glumicu kritikovali da je preterala sa botoksom, te je lepo videti da se ipak "opametila".

"Zdravo", kratko je napisala Ketrin u opisu fotke iz luksuznog kupatila na jahti na kojoj odmara sa svojom porodicom.

ketrin zita dzons bez sminke
printscreen/instagram 

Naravno, komentarti nisu izostali.

"Predivna si", "Prava boginja", "Obožavam te već punih trideset godina", "Ovako izgleda prava žena", "Divim ti se", samo su neki od komplimentata obožavatelja kojima nije promaklo da Zita-Džons ima i dosta sedih, ali da ju je to učinilo još lepšom.

Ketrin Zita-Džons je inače već 20 godina u braku s glumcem Majklom Daglasom. Upoznali su se na "Deauville Film Festivalu" 1998. godine, a lepa Velšanka holivudskog veterana očarala je iste večeri, dok se on njoj ipak nije svideo na prvu loptu.

ketrin zita zons se muzem majklom daglasom
AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Daglas joj je već pola sata nakon upoznavanja rekao da će biti otac njene dece, na šta mu je Ketrin odgovorila: "Znaš, čula sam mnogo toga o tebi. I mislim da je vreme da ti kažem laku noć."

Glumac se u to vreme razvodio od supruge Diandre Luker, s kojom je u braku bio 18 godina, a kasnije je priznao kako ga je bila sramota te njegove izjave, pa je Ketrin u znak izvinjenja poslao poruku i cveće. Godinu kasnije su se verili, a venčali su se 18. novembra 2000. u poznatom njujorškom hotelu Plaza.

majkl daglas i ketrin zita dzons u braku su od 2000 godine
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Par zajedno ima dvoje dece, sina Dilana (20) i ćerku Kerus (17), a mnogi komentarišu da je ćerka njena slika i prilika.