Najstariji sin glumca Majkla Daglasa godinama je punio novinske stupce, ali ne zbog glume kojom se bavi kao njegov slavni otac, već uglavnom zbog, blago je reći, problematičnog ponašanja.

42-godišnji Kameron Daglas iako je krenuo očevim, ali i dedinim stopama (deda mu je bio slavni glumac Kirk Daglas) nije ostvario neke zapaženije uloge, a javnost ga pamti po pojavljivanju sa obojicom u drami "Sve ostaje u porodici", a potom samo sa ocem u filmu "Zlatni dečaci".

Odrastao je u bogatoj i uglednoj porodici uz brojne privilegije. Međutim, kako to uglavnom ide sa decom bogatih i slavnih (čast izuzecima), još tokom tinejdžerskih dana počeo je da uzima kokain, a nakon dvadesete i heroin.

Otuđio se od porodice, i zapravo uništio sjajan glumački start, ali i karijeru di-džeja, čime se isto bavio. Usledilo je dilovanje drogom, da bi mogao da priušti da je konzumira, a potom je preveo 7 godina u zatvoru od čega je dve bio u samici.

Kada je pušten na slobodu, otišao je rehabilitaciju i rešio se zavisnosti, a o svemu je progovorio u memoarima "Dug put do kuće".

kameron daglas majkl daglas kirk daglas i ketrin zita dzons
AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, upravo ti memoari narušili su već poprilično poljuljane porodične odnose. Kameron je u knjizi otkrio brojne tajne, kao i to da je njegova majka Deindra pronašla paketić marihuane kod njegovog oca Majkla i pokazala mu je. 

Ali jedna od najstrašnijih stvari koje je izneo u javnost bila je to da je njegov rođeni otac navodno naredio da ga kidnapuju i prisilno odvedu na rehabilitaciju koja tada nije bila baš uspešna. Opisao je još neke momente iz detinjstva, i otkrio da se veoma plašio nezgodne naravi njegovog oca koji je često znao da bude i nasilan.

Danas, Kameron živi daleko mirniji život, a od 2016. godine je u vezi sa brazilskom glumicom Vivien Tibs (43) sa kojom je dobio trogodišnju ćerku Luu i petomesečnog sina Rajdera.

kameron daglas sa porodicom
printscreen/instagram 

Redovan je u teretani, a paparaci su ga nedavno uslikali na ulici kada je slučajnim prolaznicima priredio pravi šou.

Naime, Kameron se skinuo nasred ulice i tako šetao od prodavnice do auta, paradirajući tetovažama i isklesanim torzom. Dame nisu mogle da skinu pogled sa njega, a mnogi su komentarisali da je u formi života.

kameron daglas sin majkla daglasa skinuo se na sred ulice
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe, nakon što su fotografije preplavile mreže, mnogi su došli do zaključka i da je konačno izgladio narušene odnose sa svojim ocem, jer je primetna nova tetovaža upravo sa njegoim likom koja ide preko glavnog dela torza.

kameron daglas se skinuo na sred ulice i pokazao tetovaze
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako kameron izgleda danas, a kako je izgledao nekad pogledajte u galeriji ispod:

GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kameron Daglas, sin Majkla Daglasa