Kejt Hadson definitivno godinama spada u omiljene holivudske glumice. Publika ju je zavolela najviše kroz romantične komedije, a možemo slobodno reći da je i njen život van crvenog tepiha i svetla reflektora nalik filmovima u kojima glumi.

Ćerka poznate glumice Goldi Hawn i glumca i muzičara Bilija Hadsona, proslavila se kroz komedije "Almost Famous", "Raising Helen", "You, Me and Dupree", "Bride Wars" i mnoge druge, a tokom karijere nije imala većih skandala osim situacije sa bratom kada je pre nekoliko godina javno priznao da ih je otac napustio dok su bili deca.

kejt hadson na crvenom tepihu
Shutterstock 

Zbog svega se Bil Hadson odrekao ne samo sina Olivera već i ćerke Kejt, i optužio bivšu suprugu da je odgovorna za razdor između njega i dece.

- Ovim putem ih javno obaveštavam da ih ostavljam na miru. Imam petoro dece, ali od ovog trenutka otac sam samo troje njih. Oliver i Kejt više nisu moji i zamolio ću ih da prestanu da koriste prezime Hadson. Više nisu deo mog života. Oliverova objava na instagramu je bila maliciozna. On je mrtav za mene, kao i Kejt. Oplakujem ih, iako i dalje hodaju zemljom - dodao je on.

Nakon toga, njihov odnos se samo pogoršavao, a danas gotovo da nemaju nikakvu komunikaciju, iako otac ne propušta priliku da ih javno blati. Mimo toga, pisalo se i o romantičnim vezama glumice, iako se trudila da ih krije od očiju javnosti.

Ona je zapravo dobila troje dece sa tri različita muškarca, a kako je više puta rekla sa svim nekadašnjim partnerima ostala je u dobrim odnosima.

Glumica je takođe nedavno rekla da nije isključiva po pitanju još dece, ali da će sa tim sačekati dok najmlađa ćerka Rani Rouz (2) ne napuni 4 ili 5 godina. Njeno najstarije dete, sin Rajder kog je dobila sa pevačem Krisom Robinsonom napunio je 17 godina, a pored njega ima još jednog sina Bingama kog je dobila sa bivšim verenikom, frontmenom grupe "Muse", Metom Balemijem, koji ima 9 godina.

U intervjuima je često isticala koliko joj znači podrška partnera, ali i da nikad nikog nije volela toliko kao Denija. Par je nedavno snimljen na obalama Grčke tokom porodičnog odmora, najpre dok su plivali, a kasnije kada su se okušali i u veslanju.

Sve vreme su na plaži razmenjivali nežnosti, grlili se i ljubili, a ne možemo da ne prokomentarišemo koliko glumica dobro izgleda u tanga bikiniju koji je istakao sve njene obline.

kejt hadson i deni fudzikava na plazi u grckoj
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Glumica je veoma aktivna i na Instagramu na kom je prati preko 15 miliona ljudi, a na kom često deli trenutke iz svakodnevnog života.

Inače, Kejt se prošle godine našla na istorijskoj naslovnici magazina "People Beautiful" na kojoj je pozirala sa slavnom majkom, i sa tada jednogodišnjom ćerkom u naručju, a to je bio prvi put da su se tri generacije jedne porodice našle na istoj naslovnici.