Zvezdu filmova "Igre gladi" publika je zavolela kako zbog sjajne glume, tako i zbog vrcavog karaktera kojim je neretko zasmejavala ljude na crvenom tepihu i kraj malih ekrana.

Dženifer Lorens takođe je nebrojeno puta bila i na listama najlepših žena sveta, promovišući uvek zdravu sliku tela uprkos standardima koje je pokušavao da nametne Holivud.

Ipak, Dženifer je uvek govorila da je bitno to ko smo, ne kako izgledamo, a svoju karijeru gradila je sirovim talentom i ogromnim trudom. Pored brojnih uspeha na poslovnom planu, uostalom nagrađenim i Oskarom, lepa glumica ima sreće i na ljubavnom polju.

Godinama je u vezi sa vlasnikom galerije Kukom Marunijem, kome je nedavno rekla i sudbonosno "da", a par je svoju vezu ljubomorno čuvao od očiju javnosti, te su se retko mogli videti zajedno.

Nagađalo se da su na intimnoj ceremoniji prisustvovale i brojne zvezde poput Kameron Dijaz, Adel, Eme Stoun, Sijene Miler, Nikol Riči i drugih.

Međutim, ovog puta su paparaci bili brži te su ih uslikali u Luzijani prilikom posete jedne izložbe, nakon koje su otišli na ručak. Tom prilikom Dženifer je obukla dugu žutu haljinu na kopčanje sa prednje strane, a primetno je da je Oskarovka dobila par kilograma tokom karantina, ali je i pored toga izgledala lepo i gotovo blistala.

dzenifer lorens sa suprugom prilikom posete galeriji
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako su mnogi u negativnom kontekstu komentarisali njen "višak", Dženifer je samo pokazala kako žensko telo zapravo izgleda, bez filtera i Fotošopa, i dokazala da je svejedno lepa, te da joj ništa od toga nije potrebno.

"Ala se ugojila", "Mora da je trudna", "Šta joj se dogodilo"... samo su neki od komentara.

Koliko su daleko otišla nagađanja usled njene figure, svedoči i to što su se neko vreme provlačile i priče da par čeka svoje prvo dete, ali se ispostavilo da su to bile samo glasine.

Ipak bilo je i onih koji su glumicu branili: "Konačno neko bez filtera", "Prelepa je", "Zbog nje se osećam dobro u svojoj koži"...

Oni su se inače upoznali u maju 2018. godine, preko zajedničke prijateljice. Nakon toga, nekoliko puta su viđeni u javnosti, a kako stvari stoje, nije im trebalo mnogo da shvate da su srodne duše.

"On je najbolja osoba koju sam ikad upoznala pa je odluka o braku bila vrlo laka. I svakim danom je sve bolji", jednom prilikom je rekla zaljubljena glumica.

Dženifer trenutno u Nju Orleansu snima novi film o veteranki koja se pokušava da se privikne na novi život nakon teške povrede mozga u afganistanskom ratu. Glumica je na ovom filmu počela da radi 2019. godine i to je bio prvi projekat nakon dvogodišnje pauze od snimanja.

dzenifer lorens
Shutterstock 

 Takođe, uskoro joj kreću i novi projekti jer ipak se radi o jednoj od najtraženijih mladih glumica kojoj nakon poslovnog, ruže cvetaju i na privatnom planu.