Nije tajna da na javnoj sceni polako ali sigurno dolazi do zakozvane "smene generacija". "Tron" pokako preuzimaju njihova deca do kojih su mnoga krenula stopama slavnih roditelja.

Uzmimo za primer Kaju Gerber koja se takođe bavi manekenstvom kao njena majka Sindi Karford, pa potom Mia Triplton, koja je ćerka holivudske glumice Kejt Vinslet, a niko ne smemo zaboraviti ni "Dženerke", kao i mnoge druge...

I dok većina mladih ljudi koji nisu deca poznatih "faca" moraju da rade, a neretko i daleko više zapnu kako bi išta postigli u životu, postoje i oni koji su slavni isključivo zahvaljujući tome što su im tata i mama velika imena u Holivudu.

Rouz Dep, ćerka je nekadašnjeg "it" para Džonija Depa i Vanese Paradis, međutim, proslavila ju je isključivo činjenica da je dete svetski poznatih roditelja.

Lili ima samo 21 godinu i iza sebe više nego zavidnu karijeru koju je ostvarila, samo zahvaljujući poznatom prezimenu, i koja je više puta izazvala negodovanje javnosti.

Naime, iako joj se ne može osporiti lepota, činjenica jeste kako su joj se prestižne kampanje i naslovnice servirale na tanjiru zbog poznatog prezimena, pa se nije morala previše naraditi za njih, baš poput kolegica Kendal Džener, sestara Hadid, Kaje Gerber i mnogih drugih.

lili rouz dep
Shutterstock 

Osim toga, manekenka je često bila na udaru kritika zbog svoje mršavosti. Ipak, nije tajna kako je neko vreme bolovala od anoreksije, iako tvrdi kako se izlečila. Ipak, to je ne sprečava da ističe svoje telo golišavim kreacijama, što su mnogi shvatili kao lošu poruku mladim ženama.

rouz dep
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

No čini se kako je mlada lepotica naučila da ne komentariše privatni život u javnosti, te uglavnom nabaci veliki osmeh na licu i dalje radi po svom.

Zapravo je sledila primer svojih roditelja koji su se trudili da svoju intimu zadrže samo za sebe, sve do Džonijevog braka sa Amber Heard koji je završio na sudu zbog optužbi za zlostavljanje.

Lili ne skriva koliko je povezana s roditeljima, posebno mamom, ali verujemo kako je i tati bila velika podrška u teškim vremenima. Neko vreme manekenka je privlačila pažnju i vezom s glumcem Timotijem Čalametom sa kojim se upoznala na setu 2018. godine, no početak 2020. godine za njih je označio kraj romanse.

Timoti važi za velikog miljenika žena, a jedno se vreme sa njim zabavljala i šest godina starija meksička glumica i kako je zovu "žderačica muškaraca" Eiza Gonzales, ali brzo ga je zamenila drugim. Šuška se i kako je bivši par obnovio vezu, a verujemo kako ćemo o ovoj devojci još čuti, jer tek su joj 22 godine!