Kejt je, zasluženo, jedna od omiljenih članica kraljevske porodice. Buduću kraljicu neretko su nazivali ikonom stila, a i dan-danas se prepričava savršeno izdanje sa sahrane princa Filipa.

Vojvotkinja je u toku jučerašnjeg dana posetila Muzej Viktorije i Alberta u Londonu, čija su vrata ponovo otvorena za sve posetioce posle dugog zaključavanja usled pandemije korona virusa.

Kejt je poručila Britancima da je sada pravo vreme da posete ovu ustanovu kulture s obzirom da u ovom periodu neće biti "prepuna turista" što je retko kada slučaj.

Kao i uvek, bila je besprekorno odevena, a za tu priliku odabrala je crvenu haljinu omiljenog luksuznog brenda "Alessandra Rich".

kejt midlton
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Cena ove kreacije je "prava stinica", odnosno, da budemo precizniji 1.565 funti, što je otprilike 213.600 dinara, a sve to uparila je sa cipelama sa zlatnom šnalom brenda "Jennifer Chamandi" od 550 funti (75.083 dinara). Međutim uprkos sjajnoj kombinaciji svi su gledali samo u njenu sablasno tanku figuru.

Komentari na mrežama su se samo ređali, a uprkos tome što je outfit Kejt iznela više nego sjajno, mnogi su komentarisali da je Vojvotkinja izgubila gotovo sve obline.

"Ona izgleda ekstremno nezdravo", "Gde su njene obline i grudi nestale? Mršavije je nego ikada, verovatno zbog stresa oko Harija i Megan", "Buduća kraljica Britanije umreće od gladi na očigled svih i niko joj neće pomoći", "Zabrinjavajuće je mršava", "Ona je toliko tanka, a ova haljina to samo naglašava", "Ona bukvalno nema nikakav oblik tela", samo su neki od hiljade komentara.

Najveći broj ljudi je mišljenja da su za sve krivi Megan i Hari, ali mnogi smatraju i da je Kejt ovog puta preterala sa dijetama. Nadamo se da ćemo u budućnosti Vojvotkinju ipak viđati u nekim reprezentativnijim izdanjima.