Lurdes Leon, ćerka kraljice popa Madone i kubanskog fitnes trenera i glumca Karlosa Leona, veći deo života provela je daleko od svetla reflektora. Međutim, ona je nedavno rešila da izađe iz anonimnosti, ako je uopšte ikada i bila anonimna s obzirom na to da je ćerka slavne pevačice. 

Lurdes je od nedavno veoma aktivna i na mrežama, te je donela odluku da pokaže svoje raskošne talente.

Naime, atraktivna Madonina ćerka preko noći postala je zvezda modne industrije. Kao što smo već pisali, ona je novo lice brenda Marc Jacobs, bilbordi sa njenim likom su širom Amerike, a takođe je i deo viralne kampanje brenda Stella McCartney.

S početkom 2021. priključila se Instgaramu, a iako na samom startu nije imala najsjajniju komunikaciju sa pratiocima, Lurdes je postala veoma popularna na pomenutoj mreži.

lurdes leon
Brianna Capozzi/Marc Jacobs/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Lurd, profesionalna plesačica i kako samu sebe predstavlja - "Latinoamerikanka sa Menhetna", nedavno je pozirala i za majsko izdanje prestižnog magazina "Vanity Fair".

Novinari ovog časopisa opisali su je kao iskrenu, namerno provokativno i sa neverovatnim smislom za humor, a uradili su i veliki intervju sa ovom 24-godišnjakinjom.

Ipak, kako to biva, posebnu pažnju privukle su fotografije lepe Madonine ćerke, koje pokazuju njenu neobičnu, nesvakidašnju lepotu, ali i seksepil.

Madonina mezimica je pozirala u nekoliko provokativnih izdanja. Jedna od fotografija nastala je u narandžastoj haljini koja više otkriva nego što pokriva s obzirom na brojne proreze na njoj, zatim tu su i kadrovi u bezobraznim čarapama i korsetu, kao i u šljokičastom topu koji je istakao njene bujne grudi.

Nema sumnje da Lurdes puca od samopouzdanja, njene bujne obline ostavljaju bez daha, a pritom ih pokazuje na jedan urban način, te nema ni traga vulgarnim pozama.

Lurd često zgražava javnost svojim izdanjima, pa je tako nedavno "podigla prašinu" kada je njena majka na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa ćerkom. Lurdes je tom prilikom u punom svetlu pokazala svoje crne neobrijane pazuhe, što se mnogima nije dopalo, iako je mlada dama poznata kao neko ko ne brije svoje pazuhe. Iako su je korisnici društvenih mreža napali, Lurd se ne obazire previše na to i fura svoj fazon.

Lurdes Leon
MCCFL / Splash / Profimedia 

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

MCCFL / Splash / Profimedia, pritnscreen/instagram Pogledajte kako izgleda Lurdes Leon, Madonina ćerka