Pre izvesnog vremena otkriveno je da je američki glumac i producent Džoni Dep izgubio oko 650 miliona dolara zbog tvrdnji Amber Herd da je bio nasilan u braku. To je jedan od glavnih razloga zbog kojeg Džoni Dep želi ponovo da pokrene multimilionsku tužbu protiv svoje bivše supruge. Izgleda da se popularni par duže sudi nego što je bio u braku.

Strani mediji navode da će glumčevi advokati uskoro predati tužbu sudu protiv Amber, za koju je Dep naveo da mu je nanela mnogo zla u životu i da je zbog nje izgubio veliku sumu novca.

Amber Herd je nedavno na sudu u Londonu iznela tvrdnje da je tri godine trpela nasilje od strane svog supruga, dok je Džoni Dep kao odgovor uzvratio sudu dokaze da je situacija bila potpuno obrnuta. Glumac je naveo da ga je supruga napastvovala i maltretirala tokom braka.

Izvor blizak glumici naveo je da su Amberini advokati prilično nervozni zbog situacije koja će tek uslediti, kao i da se Dep neće smiriti dok je ne „uništi“.

Bilo kako bilo, dok se Amber priprema za novi proces, strani mediji su počeli sa objavljivanjem informacija da je Dep na rubu bankrota.

„Znam da zvuči ludo, ali za drugi i treći nastavak filma "Pirati s Kariba" zaradio sam 650 miliona dolara. Kada sam otpustio svoj bivši menadžment, ne samo da sam izgubio te novce, nego i puno više, jer sam otkrio da nisu plaćali moj porez čak 17 godina. Bio je to jako napet sastanak“, rekao je Dep.