Gvinet Paltrou nedavno je podelila na Instagramu fotografiju svoje ćerke Epl koja je proslavila 17. rođendan, a fanovi su se iznenadili koliko glumica i njena mezimica liče.

Slavna holivudska glumica objavila je sliku lepe tinejdžerke dok uživa u suncu na egzotičnom letovalištu, a nije izostala ni emotivna rođendanska čestitka.

"Da li je moguće? Već imaš 17? Moja najslađa devojčice... Ti si moj život? Svaki dan me nasmejavaš toliko da me stomak boli od smejanja. Ti si briljantna i tako vredna. Ti si do srži ti što ja zaista poštujem i divim se tome. Volela bih da sam imala makar trunku samoprihvatanja koje ti imaš kada sam bila tvojih godina. Tako si inspirativna i tako kul. Sećam se trenutka kada si došla na svet tako jasno, ne mogu da verujem da je to bilo pre 17 godina. Srećan rođendan, moj anđele", napisala je ponosna majka u opisu fotografije.

Epl, Gvinet Paltrou
Instagram 

Gvinet retko deli fotografije svoje dece na društvenim mrežama, ali što je Epl starija to se češće pojavljuje u javnosti, pa i na Instagramu svoje mame. Komentari da liče kao jaje jajetu su gotovo svakodnevni, a zaista je nemoguće ne primetiti da imaju istu boju kose, isti osmeh i oblik lica.

Takođe, holivudska glumica je i veoma mladolika, pa bi ona i Epl mogle da prođu i kao sestre. A njih dve se tako i ponašaju - imaju blizak odnos, te često dele i odeću.

Epl, Gvinet Paltrou
Instagram 

"Epl redovno uzima stvari iz mog ormara. Mada sam i ja njoj uzela duks pre dve nedelje. Dakle, to je fer. Ali, ona baš voli moje majice i moje cipele. Posebno cipele", rekla je Gvinet nedavno.

Inače, Gvinet je ćerku Epl, ali i sina Mozesa dobila sa Krisom Martinom, frontmenom benda Coldplay, a par je bio u braku od 2003. do 2016. godine. I dan danas su u dobrim i prijateljskim odnosima, a povremeno čak i letuju zajedno.

Epl, Gvinet Paltrou
Instagram