Bela Torn (23) ove godine definitivno se potrudila kako bi na originalan način proslavila Dan majki. Američka glumica, nekadašnja zvezda Dizni kanala, za voljenu mamu Tamaru Torn (50) organizovala je razuzdanu žurku na luksuznoj jahti u Majamiju na Floridi, a na druženje pod suncem pozvala je, blago rečeno, šarenoliku ekipu.

Među gostima je bila i 25-godišnja glumica filmova za odrasle Ebela Denger, od koje se Bela nije odvajala, a veselo društvo naveliko je, sudeći po paparaco fotografijama, uživalo u alkoholu, što glumičinoj majci očito nije nimalo smetalo.

Zvezda filmova "Ponoćno sunce" i "Samo gledaj" s prijateljima je pušila i sumnjive smotuljke, a njena liberalna mama ni za to nije previše marila.

tamara torn
MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dok je Bela jahtom paradirala u oskudnom crvenom bikiniju, Tamara, inače majka četvoro dece, zabavljala se na vodenom toboganu i kasnije opušteno plesala uz glasnu muziku koja je treštala s jahte.

Nije poznato da li je žurki prisustvovao i italijanski pevač Bendžamin Maskolo (27), koji je u martu ove godine u Španiji zaprosio Belu.

Inače, glumica je još 2016. priznala da je biseksualka, a 2019. godine deklarisala se kao panseksualka - reč je o seksualnoj orijentaciji koju karakterizuje seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost prema osobama bez obzira na njihov pol ili rodni identitet.

Tamara Torn i njena ćerka danas su u dobrim odnosima ali nije uvek bilo tako. Naime, dadilje bivše Diznijeve zvezde otkrile su za strane medije da Tamara nije uvek bila tu za svoju ćerku.

"Moja porodica je uvek na prvom mestu. Bela i ja smo imale probleme, ali rešile smo to", izjavila je Tamara jednom prilikom.

Tamara je inače bila samohrana majka i teško spajala kraj s krajem što je Bela otkrila jednom prilikom. Malo je falilo da završe na ulici, ali Bela je zahvaljujući ulozi ostvarila zaradu i pomogla svojoj porodici.

"Živeli smo od kupona. To možda ne zvuči kao velika stvar za sve, ali kada ste samohrana majka koja podiže četvoro dece sa dugovima i nemate ništa na svoje ime, to je je*eno s*anje", rekla je Bela.

Čini nam se da je Tamara ovih dana veoma srećna, posebno nakon porodičnog putovanja u Majami. Belina mama je objavila nekoliko zajedničkih fotografija porodice i na jednoj je napisala: "Hvala što ste me učinili svojom mamom! Tako sam blagoslovena."