Nekadašnja holivudska slatkica i Dizni zvezda, Bela Torn, poslednjih dana je u Meksiku na odmoru sa porodicom i nekolicinom najbližih prijatelja. 

Izmeđuostalog, Bela je tamo dočekala i Novu godinu, a tada je sa njom bio i dečko, Bendžamin Maskolo. Kako se priča u holivudskim kuloarima, upravo je on zaslužan što se problematična zvezda konačno malo smirila. 

Naime, Bendžamin (27) italijanski je muzičar, a vezu sa glumicom ozvaničio je u junu 2019. godine. Par u poslednje vreme ne skida ruke jedno sa drugog, a pre njega, menjala je momke, što se kaže, "kao čarape". 

Takođe je bila redovna na različitim žurkama, i provocirala svojim nekad i neumesnim, golišavim izdanjima. U tetoviranom muzičaru, glumica i pevačica pronašla je utehu vrlo brzo nakon prekida turbulentne veze sa drugim muzičarom, Modom Sanom, a tada se viđala i sa ženama, za koje nikad nije skrivala da ih voli.

Par se često hvalio dovođenjem "prijateljica" u svoju vezu, a muzičar je nakon raskida kratko viđan i s Belinom kolegicom Demi Lovato. Ipak, u isto vreme kad je potvrdila vezu s Bendžaminom, Bela je otkrila kako ima i devojku Aleks Martini sa kojom je pozirala u krevetu. "Prva moja devojka koja se ne oseća prijatno ispred kamere", poručila je tada Bela, a fotku je komentarisao i njen dečko koji je napisao da su preslatke.

Ipak, čini se kako se Bela odlučila samo za njega, ali, istina je da se kod nje se zaista nikad ne zna, jer nas je šokirala već previše puta. Podsetimo, Bela Torn, nekada je bila crvenokosa filmska slatkica, no od toga odavno nije ostalo ništa.

23-godišnja glumica i pevačica danas režira filmove za odrasle, otvoreno ističe da je biseksualna, okoreli je ljubitelj žurki, a nedavno se pridružila i stranici Only fans, gde objavljuje različite sadržaje za odrasle. Zapravo je za samo 24 sata zaradila milion dolara i oborila rekorde te aplikacije.

Njene društvene prepune su golišavih fotografija, a često ističe i pušenje marihuane kao nešto "cool". Takođe, malda glumica objavila je i prvu knjigu,

"Život nekoga ko želi da postane mogul: Mentalno rasulo – mračne i intimne pesme o depresiji, izolaciji i seksualnom zlostavljanju", u kojoj govori o sirovom osećaju tuge zbog gubitka oca koji je poginuo u motociklističkoj nesreći kad je Tornova imala devet godina, karijeri dečijeg modela, odrastanju pod zaslepljujućim svetlima reflektora i snimanju Diznijevog sitkoma "Igraj".

Knjiga je bila na Amazonovoj listi bestselera nedeljama posle objavljivanja.

Bela je pored Only fansa napravila i saradnju sa jednim sajtom za odrasle, a zahvaljujući filmu "On i ona" kasnije je bila i nagrađena. Pored toga, jedna je od najglasnijih kada je u pitanju osvetnička pornografija, zbog čega je otvorila naloge na sajtovima za odrasle. Naime, Bela je bila ucenjivana od strane bivšeg partnera, te je rešila da sporne eksplicitne fotogrfije sama iznese u javnost i zaradi na njima.

Beli su mnogi predviđali veliku karijeru, no s obzirom na to kako se ponaša, sada malo ko u Holivudu želi da sa njom ima ikakvog posla. Međutim, kako stvari stoje, našla je druge izvore zarade i barem za sada nije zažalila jer joj ide bolje nego ikad.