Konačno je "svanulo" i u životu Bele Torn. Nakon više nego burne prošlosti, skandala, skidanja, javnih prozivki, kao i njenog "partijanja" i sa devojkama i sa momcima, buntovnica je konačno rešila da se smiri. 

Svoju mirnu luku našla je pored dečka, Bendžamina Maskola, italijanskog muzičara. U vezi su od 2019. godine, a par je nedavno bio i u Meksiku na porodičnom odmoru, gde su bili i za Novu godinu. 

Bela je nebrojeno puta ponovila u medijima koliko ju je Bendžamin smirio i koliko je srećna pored njega, a danas ima dodatni razlog za slavlje. Naime, na svom Instagram profilu, podelila je da ju je muzičar zaprosio, i da je ona, naravno, rekla "da".

"Hvala ti što si tako sjajna", rekao joj je Bendžamin dok ju je snimao, dok je uplakana Bela slala poljupce i zahvaljivala se. "Venčaćemo se!" dodao je muzičar na kraju, a glumica mu je poletela u zagrljaj pokazujući pre toga ogroman dijamantski prsten.

bela torn veridba
printscreen/instagram/b3nm 

Slavlje će se održati i u Italiji i u Americi, ili barem za sada tako planiraju. Bela je takođe na svom profilu podelila uspomenu kako je sve počelo. Bela je zapravo na jednom Bendžaminovom postu ostavila komentar u vidu jednoroga, nakon čega su počeli da se dopisuju. 

bendžamin maskolo
printscreen/instagram/bellathorne 

U tetoviranom muzičaru, glumica i pevačica pronašla je utehu vrlo brzo nakon prekida turbulentne veze sa drugim muzičarom, Modom Sanom, a tada se viđala i sa ženama, za koje nikad nije skrivala da ih voli.

Iako mnogi ne znaju ko je Maskolo, ovaj talentovani DJ zapravo je deo dvojca "Benji & Fede", a nedavno su osvojili na MTV Europe Music Award, nagradu za najbolji nastup.

bela torn bendzamin maskolo veridba
printscreen/instagram/b3nm 

Veza Bendžamina i Bele najpre je bila na daljinu, a priznali su u intervjuima da su u početku stalno bili na Facetime-u, s obzirom da muzičar većinu vremena provodi u Italiji. Ipak, pronašli su način kako da funkcionišu iako su razdvojeni "samo" 6.000 milja, a veridba je ogroman korak u njihovoj vezi. 

Prvi put su se glasine o veridbi pojavile 2020. godine, ali je par to brzo demantovao. Ipak, ovog puta - it' s a real deal, a ne sumnjamo da će nas Bela sigurno iznenaditi i po pitanju venčanice i ceremonije. Jedno je sigurno - ovaj momak definitivno je uspeo da smiri jednu od najvećih holivudskih buntovnica.