Bivši anđeo Victoria's Secret-a i slavna manekenka Alesandra Ambrozio uhvaćena je na plaži u Santa Moniki gde je razmenjivala strasti i poljupce sa svojim novim dečkom Ričardom Lijem.

Toliko su bili fokusirani jedno na drugo da se činilo se da ih objektivi paparaca i znatiželjni pogledi nimalo nisu ometali.

40-godišnja Alesandra pažnju je plenila svojom besprekornom linijom dok je uživala u romantičnim trenucima sa svojim novim odabranikom. Njih dvoje dan su proveli igrajući plažu na pesku sa prijateljima, ali svaki slobodan trenutak su koristili za razmenu nežnosti.

alesandra ambrosio ričard li
Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Par je zajedno viđen nedavno na romatničnoj večeri u jednom restoranu u Los Anđelesu i od tada se ne odvajaju jedno od drugog.

Pre njega bila je verena s biznismenom Džejmijem Macurom s kojim ima 12-godišnju ćerku Anju Luis i 9-godišnjeg sina Nou Feniksa. Nakon nekoliko godina veze verili su se 2008. godine, ali veridbu su raskinuli 2018. godine.

Nakon raskida s Džejmijem, Alesandra je započela vezu s Italijanom Nikolom Odijem ali nakon nešto više od dve godine i s njim je raskinula.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svetu ostvarila je još kao tinejdžerka, a nakon što se proslavila kao supermodel ostvarila je saradnju s najpoznatijim modnim kućama poput Dolce & Gabbana, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja.