Kada ste xY puta proglašavani za jednu od najlepših i najseksepilinijih glumica svih vremena, logično je što bi mnogi pomislili da ne bi trebalo da imate problema u ljubavi.

Međutim, izgleda da nisu svi rođeni pod srećnom zvezdom kada su veze u pitanju, čak i ako ste niko drugi do Šarliz Teron.

Naime, glumica je poznata po više nego dugoj listi muškaraca sa kojima je izlazila, uključujući i neke svetske face poput Kianu Rivsa, Šona Pena i Stjuarta Taunsenda. Naravno, kako je i sama rekla, pokušavala je i sa onim manje poznatima, ali ni tu nije imala sreće.

Prošle godine je imala tu nesreću da upozna čoveka koji joj se dopao, da bi se ispostavilo da ima neobičan fetiš.

"Dovezao me je kući i počeli smo da se ljubimo, i stvarno je bilo dobro', započela je 45-godišnja glumica o iskustvu koje je doživela, pa dodala, "a onda se povukao i prošaputao: "Počni da se ljubiš sa mojim nosem", rekao joj je, nakon čega je ona počela da se smeje.

sarliz teron
Youtube 

Šarliz je inače već duže vreme sama, a brojni strani mediji pišu da se okrenula ženama jer joj je više dosta novih izlazaka i slomljenih srca.

Kako je preneo "Woman's Day", svedoci su nedavno videli glumicu u izlasku sa jednom damom, a obe su bile više nego bliske cele večeri.

"Ostavile su utisak da su zajedno. Bile su srećne cele večeri, a na Šarlizinoj ruci sijao je prsten koji je podsećao na verenički", rekao je izvor za pomenuti magazin.

Poznato je da glumica godinama nema nikoga, a kao jedan od razloga navodi se i trauma koju vuče iz detinjstva, kada je njena majka u samoodbrani ubila njenog oca. Od tada Šarliz vuče gorčinu kada je suprotni pol u pitanju.

"Niko se ne bi iznenadio da je, nakon dugotrajnog traženja onog što zapravo želi u životu, završila u istospolnoj vezi", za kraj je rekao izvor.

Ono što je sigurno, jeste da Šarliz u životu zasigurno ne nedostaje ljubavi.

sarliz teron
SF / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

Naime, ima je na pretek od svoje dece, devetogodišnje Džekson i šestogodišnje Avgust, koje je odlučila da sama usvoji.

Glumica je takođe neko ko retko kači porodične fotografije na društvene mreže. Pre nekoliko meseci napravila je izuzetak i podelila porodični trenutak sa ćerkicama. Mnogi su bili iznenađeni znajući da je poslednji put uradila tako nešto pre tri godine.

"Tako je. Imam dve predivne kćerke koje, kao i svaki drugi roditelj, želim da zaštitim i želim da rastu i napreduju. Rođene su kako su rođene, a gde i kako će se na svetu pronaći dok budu odrastale, i ko žele da postanu, nije na meni da odlučujem. Moj je posao, kao roditelja, da ih slavim, volim i da se pobrinem da imaju sve što im treba kako bi mogle da budu sve što žele", rekla je jednom prilikom 45-godišnja glumica.

Šarliz je bez sumnje divna majka, ali bilo bi lepo da nađe nekog ko će joj srce grejati na drugačiji način. Naravno, da li su ovi navodi istiniti i da li je Šarliz zaista digla ruke od muškaraca, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.