Nakon dva meseca karantina, Los Anđeles se polako vraća u normalu. S obzirom na to da su se ponovo otvorili brojni restorani, kao i terase, slavne ličnosti su brže-bolje rešile da provedu sunčane dane na najpopularnijim lokacijama. 

Šarliz Teron nije izuzetak, te je njen izbor bio restoran "Nobu" u Malibuu. Lepa oskarovka je otišla na ručak sa svojim ćerkama Dekson i August, kao i sa majkom Gerdom, a za tu priliku se lepo sredila.

Šarliz se ovom prilikom odlučila za lepršavu midi haljinu sa pojasom, kraljevski plave boje, koja u gornjem delu podseća na košulju. Sve to uprarila je sa teget panama modelom šešira, kaputom od kamilje dlake, elegantnom crnom tašnicom i naočarima sa belim okvirom.

Ipak, ono što najviše privlači pažnju su bele čizmice sa visokim potpeticama koje, priznajemo, izgledaju tako neodoljivo, iako ovako nešto mnoge žene izbegavaju u širokom luku.

cizme trend sarliz teron
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Šarliz Teron u restoranu

Razlog? Jednostavan je - na ovakvoj obući vidi se apsolutno svaka fleka, prašina, i neverovatno brzo se uprljaju. Ipak, moramo se složiti da ovako nešto može da istakne svaki autfit, a najobičnije kombinacije pretvori u apsolutni modni pogodak. 

Ukoliko želite da iskopirate stil Šarliz Teron, dobro je da znate da sličan model možete naći i u Srbiji. Ovakav model dostupan je u Stradivariusu i to po ceni od 3,990 dinara. 

cizme trend sarliz teron
STRADIVARIUS Bele čizmice

Možda je ipak vreme da sebe častite cipelama ili čizmicama u beloj boji, čak i ako to znači da ćete morati da povedete računa gde gazite. Realno, kako im odoleti?

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.