Holivudsku glumicu Šarliz Teron paparaci su uslikali tokom šopinga u Los Anđelesu. Glumica je u kupovini bila sa ćerkom Džekson, a zbog njenog izdanja, retko ko da ju je prepoznao.

Šarliz je u opuštenoj varijanti krenula u kupovinu namirnica - na sebi je imala crnu majicu i pantalone u istoj boji, na nogama bele papuče, dok je na licu nosila belu hiruršku masku koja je neizbežna zbog pandemije koronavirusa.

Glumicu smo uglavnom viđali u glamuroznim izdanjima, te je tako ovaj put bila nezapažena i gotovo da niko nije znao da pored njih prolazi slavna oskarovka.

Društvo joj je pravila transrodna ćerka Džekson, a govoreći o svojoj deci, Šarliz Teron je jednom prilikom otkrila da je jedno njeno dete transrodno i da će ga odgajati kao devojčicu. Ona je priznala kako joj je sin Džekson rekao da se oseća kao devojčica.

"Mislila sam da je dečak, sve dok me nije pogledao kada je imao tri godine i rekao mi kako to nije", rekla je oskarovka za Daily Mail.

šarliz teron
SF / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

Dodala je da ona sada ima dve ćerke koje će, kao i svaki drugi roditelj, podržavati, štititi i voleti, kako bi one rasle i napredovale.

"Rođene su tako kako su rođene, a gde i kako će se pronaći u toku odrastanja nije nešto o čemu bi trebalo da odlučujem ja, nego one same", rekla je Šarliz i dodala da je njen jedini posao da im bude roditelj, da ih voli i da se pobrine da imaju sve što im je potrebno.

Aktivisti za prava transrodnih osoba rekli su kako Šarliz postavlja odličan primer dobrog roditelja, pa su joj se zahvalili na svemu što je do sada uradila kroz svoj aktivizam na tom polju. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Youtube Pogledajte kako slavna glumica izgleda