Prelepa holivudska glumica Šarliz Teron san je mnogih muškaraca, ali njoj jača polovina nije ni na pameti. Ovoga puta, Šarliz je u intervjuu otkrila da je više ne privlači da živi sa muškarcem, kao i da možda nikada više neće živeti sa nekim.

„Ne znam da li ću ikada više moći da živim sa nekim. Iskreno, taj neko bi morao da kupi kuću pored moje. Ne znam da li ću biti sposobna za tako nešto i prestara sam za te gluposti. Ne fale mi muškarci, nisam se nikad osećala usamljeno i nisam nervozna zbog sastanaka. U mom životu, jedostavno, trenutno nema prostora za tako nešto. Teško bi bilo i da nisam samohrana majka“, otkrila je glumica i dodala:

„Uživam da idem na sastanke. Radim ono što verovatno većina ljudi radi. Otvorena sam i zabavljam se. Mogu iz zabave da se dopisujem sa nekim, ali ne znam da li ćemo završiti u krevetu. Ne znam šta će se dogoditi“, rekla je Šarliz.

Inače, Šarliz Teron je bila u vezi sa glumcem Šonom Penom, koji se u tajnosti venčao sa 32 godine mlađom devojkom, Lejlom Džordž. Strani mediji navode kako je Šarliz okrenula leđa ljubavnom životu nakon što je saznala da se njen bivši partner oženio, a podsećamo vas da je glumica jednom prilikom i demantovala da je ona bila verena sa njim.

„To nije istina, ne. Nisam se zamalo udala za Šona. To tu takva sr***. Izlazili smo i to je bilo to. Nismo nikada živeli zajedno i ne bih nikada pristala da se udam za njega“, rekla je glumica oštro, kao i uvek.