Kamila Kabeljo jedna je od najpopularnijih pevačica današnjice. Na sve to, uspela je da "upeca" poznatog zavodnika, takođe pevača Šona Mendeza.

Ipak, njene poslednje paparaco fotografije našle su se na meti negativnih komentara, jer pevačica uživo uopšte ne izgleda kako smo od nje navikli.

Okej, da budemo realni - i zvezde imaju dušu i niko ne kaže da moraju da budu 24/7 sređeni, isfenirani i doterani, ali u ovom slučaju razlika je više nego očigledna.

Fotografi su pevačicu uslikali dok je sa prijateljicom kupovala parfeme. Bila je u opuštenoj beloj haljini koju je uparila sa zlatnim nakitom i crnim rancem.

kamila kabeljo
4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na licu nije imala ni trunku šminke, a mnogi su komentarisali da izgleda bledo i umorno, kao i dosta starije nego što jeste.

"Kamila u spotovima i na nastupima i uživo su dve različite osobe", "Nadam se da je samo umorna", "Još jedan dokaz koliko se preteruje sa Fotošopom na zvaničnim fotografijama", "Nebo i zemlja", "Kamila, šta ti se dogodilo", "Potpuno je neprepoznatljiva"... samo su neki od komentara na mrežama povodom pevačicinog izdanja.

Međutim, Kamila na komentare nije obraćala pažnju, već je uživala u sunčanom danu sa prijateljicom. Uostalom, ima i više nego dovoljno razloga da bude srećna - karijera joj ide uzlaznom putanjom, ima pored sebe zgodnog dečka koji je obožava... a ne sumnjamo da će nas  sigurno iznenaditi nekim glam izdanjem kada se situacija sa koronom sredi.

Još neke njene fotografije pogledajte u galeriji ispod, i procenite, da li izgleda baš toliko drugačije nego u spotovima:

printscreen/youtube Kamila Kabeljo nekad i sad