Jedna od naših najlepših manekenki Sofija Milošević pre osam meseci je porodila i na svet donela sina Alekseja, a sada je pokazala zavidnu figuru u kupaćem kostimu. 

Sofija je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju koju je uslikala u ogledalu, a u prvom planu je njena zanosna figura.

Manekenka je pozirala u belom bikiniju, kako nema ni gram viška, pratioci su joj poručili da zaista izgleda neverovatno i da mnoge žene mogu da joj pozavide.

"Kakva bomba", "Neverovatno izgledaš", "Prezgodna si, kao da nikada nisi bila trudna", "Imaš nerealno dobro telo", "Molim te otkrij nam tajnu svog izgleda", samo su neki od komentara na račun zgodne Sofije.

Manekenka je jednom prilikom otkrila kako je svoju liniju vratila u top formu samo nekoliko meseci nakon porođaja i kako je dodala ne koristi fotošop već je sve rezultat regulisane ishrane i discipline.

Sofija kaže da redovno vežba sa svojim izabranikom Lukom i da joj je on velika podrška u svemu: 

"Sa njim sam stalno u pokretu", kaže Sofija, "pa su tu i košarka, stoni tenis, stalno neko takmičenje i igra bez prestanka", dodala je.

Međutim, to sigurno ne bi bilo dovoljno da se vrati manekenska linija da Sofija nije bila i pre trudnoće u izvanrednoj kondiciji. Ona redovno sprovodi naporne treninge i kaže da sada potpuno izbegava ugljene hidrate premda joj trener to ne savetuje.

Ipak, najviše pažnje žena izazvala je njena izjava vezana za količinu tečnosti! Verovali ili ne, Sofija dnevno popije 4 pa čak i 5 litara vode. Ovo sigurno ubrzava njen metabolizam do maksimuma, pa ima i malo "lufta" za slatkiš koji povremeno sebi dozvoli!