Ukoliko spadate u one koji nisu ljubitelji italijanskog benda Maneskin, i naravno njihovog frontmena Damiana, kako stvari stoje, još neko vreme ćete morati da čitate naslove o njima.

Čini se da su zaista "uhvatili zalet" i da novopečenu svetsku slavu koriste na najbolji mogući način. Naravno, i dalje je najveća pažnja upravo na ekcentričnom Damianu, zbog koga se i dalje "lome koplja" - da li je privlačan ili ne...

Naravno, ukusi su različiti i o njima ne treba raspravljati, a mladi pevač nastavio je objavama da diže prašinu na internetu. Poslednja u nizu izazvala je lavinu komentara, a sve iz razloga što se zgodni Italijan fotografisao u suknji, odnosno u kiltu.

U opisu je napisao "Schoolboy", simbolično s obzirom da autfit zaista podseća na školski. Fotografija je za manje od 24 sata skupila preko milion lajkova, a obožavateljke u komentarima pisale su, malo je reći, zaista svašta.

Od ponuda za udaju, pa sve do veoma lascivnih komentara šta bi sve radile sa italijanskim zavodnikom.

U toku večeri Damiano je objavio još jednu fotografiju, ali ovog puta na storiju, na kojoj je izašao ispod tuša i bio ogrnut samo peškirom.

damiano david
printscreen/instagram 

"Seksi", "Volim te", "Šta jedeš kad si tako zgodan", "Oženi me"... samo su neke od stvari koje su mu obožavateljke pisale.

Podsetimo, Damiano je odneo pobedu sa bendom Mansekin i pesmom "Zitti E Buoni" na ovogodišnjoj Evroviziji i doveo ovo prestižno takmičenje nazad u Italiju nakon 31 godinu. Istakli su se neobičnim nastupom, catchy rock pesmom, i neuobičajenim stajlinzima.

maneskin
Shutterstock 

Damiano obožava da lakira nokte, retko se pojavljuje bez crnog ajlajnera, a nisu mu strani ni animal printovi, kao i štikle. Ipak, na žalost mnogih pripadnica lepšeg pola, već četiri godine je u srećnoj vezi sa lepom manekenkom i influenserkom Đorđom Soreli.

Ukoliko ste propustili kako je Damiano izgledao nekad pre slave, pogledajte fotografije u galeriji ispod:

printscreen/instagram Sanja Vučić i Damijan Dejvi