"Maneskin" je zahvaljujući pobedi na Evroviziji postigao ono što je retko koji bend uspeo, čak i nakon godina i godina postojanja - postali su slavni gotovo preko noći, a o njima bruje ne samo svetski mediji, već i društvene mreže.

Doduše, njihov frontmen, Damiano Dejvid, glavna je tema širom sveta, međutim, taman kad smo pomislili da smo saznali o njemu sve što se može saznati, pojavilo se nešto novo.

Proteklih dana društvenim mrežama se širi deo teksta koji je Damiano rukom napisao kada je bio dečak, a posebno je interesantan jer je pokazao da se uspehom koji je ovih dana doživeo Dejvidu ostvario san.

U pitanju je svega nekoliko rečenica zapisanih u školskom sastavu ili možda dnevniku, a glase: "Ja sam Damijano. Ja volim da se igram s mojom mačkom, tučem se s bratom. Kad porastem, želim da budem rok zvezda".

Proteklih dana, pesma "Zitti e buoni", s kojom je bend "Maneskin" odneo pobedu na Evroviziji, postala je deveta najslušanija pesma na svetu na platformi Spotify, odnosno najslušanija italijanska pesma svih vremena, a broj pratilaca i fanova ove grupe raste bukvalno iz sata u sat.

Kako stvari stoje, slobodno možemo da kažemo da se Damianu želja ispunila, a više njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Sanja Vučić i Damijan Dejvi