Od kako se pojavio na sceni Evrovizije, o pevaču benda "Maneskin" ne prestaje da se priča. Zanosni Italijan ostavio je bez daha svojom pojavom, a nakon pobede na takmičenju, Damiano Dejvid postao je svetska tema "numero uno".

Na žalost mnogih, pevač je već četiri godine u srećnoj vezi sa atraktivnom manekenkom i influenserkom Đorđom Soreli, a javnost ne prestaje da se interesuje za njegov život.

Zapravo malo ko zna da ima brata koji neverovatno liči na njega. Zove se Jakopo David, a o njemu se malo toga zna. Međutim, ono što je više nego evidentno je to da je Damianova slika i prilika, obojica su vitki i vole dužu kosu.

Međutim, i Jakopo je zauzet. Izabranicu često pokazuje na Instagramu, a evidentno je da kao i brat mu, ima veoma dobar ukus kad su devojke u pitanju.

Kako se da naslutiti po njegovim društvenim mrežama, Jakopo je zaljubljenik u fudbal, a na jednoj od fotografija pozira sa bratom i čuvenim fudbalerom Frančeskom Totijem.

Nema golišavih ni skandaloznih slika, pa možemo zaključiti da vodi daleko mirniji život od svog brata, koji je nakon proglašenja pobede celom svetu poručio: "Rokenrol nikada neće umreti!".

Podsetimo, Damiano i bend "Maneskin" pobedili su sa pesmom "Zitti E Buoni" na pesmi Evrovizije, i nakon 31 godine vratili takmičenje u Italiju. Međutim, bend se susreo sa optužbama o korišćenju nedozvoljenih supstanci nakon što su ga kamere tokom uživo prenosa uhvatile u čudnom položaju.

maneskin
UTR / The Photo One / Profimedia 

Međutim, Damiano se odmah po povratku u Italiju podvrgao testiranju i dokazao da je sve vreme govorio istinu, odnosno da je zaista čistio staklo oko stola, a ne "povlačio crte" kako se tvrdilo.

damiano
Sander KONING / AFP / Profimedia 

"Svako može da ima seks i da se drogira, ali zbog toga nećete biti cool. Biti umetnik je dobra stvar, stvarati, biti kreativan, pisati. Doživeti da nas ljudi gledaju kad smo na sceni, to je najbolje, želim da nas pamte po tome", rekao je jednom prilikom zgodni Italijan i time pokazao da karijeru ne želi da gradi na skandalima tog tipa, ali i da nije tipičan roker koji živi po pravilima: se*s, droga i rokenrol.