Završena je još jedna pesma Evrovizije, a na radost Italijana, njihovi predstavnci, bend Maneskin, odneli su pobedu. Međutim, pored njihove sjajne energije, kao i odlične rock numere, daleko se više pričalo o frontmenu benda koji je, sa razlogom, proglašen za najboljeg frajera na takmičenju.

Čak je i naša "Uraganka" Sanja, u jednom od intervjua prokomentarisala da joj se veoma dopada atraktivni pevač.

- On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je... Prestaću da pričam... Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina.

maneskin
Profimedia 

Međutim, iako su mnoge pripadnice nežnijeg pola "odlepile" za ovim pevačem, malo ko zna da je on u vezi već četiri godine i njegovo srce je osvojila manekenka i influnserka Đorđa Soreli

O njihovoj vezi se ne zna mnogo, a na mrežama se može pronaći samo jedna fotografija iz vremena dok je Đorđa bila plavuša.

damiano dejvid
printscreen/instagram 

Manekenka nije bila u Roterdamu, ali ga je bodrila od kuće, a potom sve to snimila i objavila na Instagramu.  

djordja soleri
printscreen/instagram 

Mnogi su bili mišljenja da su Damiano i basistkinja benda u vezi, ali je to pevač više puta demantovao, ističući da su oni najbolji prijatelji i da će zauvek imati posebno mesto u njegovom srcu. 

Takođe, neki su mislili i da je pevač gej nakon sinoćnih poljubaca na bini, ali je zapravo sve to bio deo performansa, i nije prvi put da tako nešto rade.

Damiano i Đorđa su zapravo u vezi četiri godine i vereni su. Pevač je tri godine mlađi od nje, a tek je ove godine podelio na kratko prvu zajedničku fotografiju. Za njim je to učinila i ona, i to je bio samo trenutak kada su svoju privatnost podelili javno.

Još neke fotografije lepe Đorđe pogledajte u galeriji ispod: 

pritnscreen/instagram Đorđa Soleri, devojka Damiana Dejvida, pevača Manskina