Dodela Oskara poznata je i kao najglamuroznije veče u godini. Veče u kojoj se slavi filmska umetnost i gde se nagrađuju najbolja ostvarenja koja smo imali priliku da gledamo na velikim ekranima.

Iza nas je 93. po redu dodela filmske nagrade Oskar koja je po mnogima bila jedna od najdosadnijih.

Ipak, kao i svih predhodnih godina i ova nije prošla bez blamova glumaca sa čuvene A- liste.Bred Pitpogrešno je izgovorio prezime Marije Bakalove. Njegovo nepravilno izgovoranje imena Marije Bakalove dok ju je predstavljao kao nominovanu je bio istorijski šampion neugodnih trenutaka.

bred pit
Chris Pizzello / AFP / Profimedia 

Danijel Kaluja u govoru zahvalio roditeljima što su imali seks.

Danijel Kaluja poneo je kući Oskara za najboljeg sporednog glumca u filmu „Judas and the Black Messiah“, a nakon što je primio nagradu održao je i prilično zanimljiv govor koji je zasenio sve ostale.

"Moramo da slavimo život. Dišemo, hodamo i to je neverovatno. Moja majka i otac su imali seks – neverovatno! Ovde sam, presrećan sam što sam živ i to ću večeras da proslavim“, zaključio je uzbuđeni Danijel.

Kamere su u tom trenutku uhvatile njegovu majku i sestru i više je nego očito da se naglas pitaju šta to priča, dok je na licima mogao da im se vidi i izraz neprijatnosti.

Andra Dej i Glen Klous postale žrtve „BEEP-ova“ tokom potpuno nepotrebne igre.

Prvo, zašto se uopšte igrao kviz o trivijalnostima na Oskarima, a drugo, kad je Endri Dej postavljeno trivijalno pitanje, opsovala je što se u montaži moralo hitno da se prekrije jednim lepim beeepom. A da stvar bude bolja, tokom istog segmenta, opsovala je i Glen Klous – i isto je bila cenzurisana.

Odmah nakon beepa, krenula je reakcija glumice koju niko nije mogao da očekuje, a za koju je stopostotna šansa da će se pretvoriti u mim koji će iskakati po celom internetu. Legendarna glumica u osmoj deceniji je odlučila da tverkuje!

Redžina King je zamalo pala na pozornici – barem nije u pitanju Dženifer Lorens, onda bi već bila u pitanju tradicija.

Redžina je izgledala neveroavatno, ali kad je izašla na pozornicu kako bi uručila prvu nagradu večeri, malo se saplela. Gotovo je nepravedno da se ova nezgoda stavi u kategoriju neugodnih trenutaka, jer kad Redžina pada – pada sa stilom i dalje izgleda fenomenalno. I uspela je da se održi na nogama.